Πίτσα 24Κ: Βρήκαμε την πιο ακριβή πίτσα στον κόσμο - iTravelling

Η πίτσα των 24 καρατίων, όπως είναι γνωστή, αποτελεί την πιο ακριβή της έκδοση. Μάθε που τη βρίσκεις και γιατί θα σου κοστίσει τόσο πολύ…

Η πίτσα αναμφισβήτητα είναι ένα από τα αγαπημένα φαγητά των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Η ιταλική λιχουδιά αποτελεί εύκολη και νόστιμη λύση για όλους. Έχουμε μιλήσει για την πιο νόστιμη πίτσα στον κόσμο, για παραλλαγές της, τώρα ήρθε η ώρα να μάθεις που θα βρεις την πιο ακριβή πίτσα στον κόσμο. Πίτσα, που θα σου κοστίσει μια περιουσία και θα το σκεφτείς καλά πριν την επιλέξεις από τον κατάλογο.

Η πιο ακριβή πίτσα στο κόσμο έχει όνομα «ακριβό» και προσφέρεται με σπάνια και διαλεχτά υλικά. Η πίτσα 24Κ, όπως είναι γνωστή, σερβίρεται στο εστιατόριο Industry Kitchen στο Μανχάταν της Νέας Υόρκης και έχει κεντρίσει την προσοχή όλων, τόσο με τα υλικά της, όσο και με την τσουχτερή τιμή της.

Εσύ θα έδινες 2.000 δολάρια για μία πίτσα; Κι όμως η πίτσα 24Κ, ή 24 καρατίων κοστίζει 2.000 δολάρια, δηλαδή περίπου 250 δολάρια το κομμάτι. Πρόκειται για μια μεσαίου μεγέθους πίτσα, η οποία δεν περιέχει τα κλασσικά υλικά της πίτσας. Στην πίτσα αυτή θα γευτείτε υλικά, όπως μελάνι σουπιάς στη μαύρη ζύμη της, αγγλικό τυρί Stilton, φουά γκρα, χαβιάρι Ossetra, πέταλα λουλουδιών, τρούφα και φυσικά νιφάδες βρώσιμου χρυσού 24 καρατίων από το Εκουαδόρ.

Εάν αναρωτιέσαι ακόμα ποιος αγοράζει μια πίτσα 2.000 δολαρίων, θα σου απαντήσω πολλοί! Στην περιοχή και στο εστιατόριο αυτό συχνάζουν πολλοί επιχειρηματίες, τραπεζίτες και χρηματιστές, που δίνουν όσο κι όσο για ένα ξεχωριστό και γευστικό γεύμα με μπόλικο χρυσάφι… Αν ετοιμάζεσαι για ταξίδι στη Νέα Υόρκη και θέλεις να επενδύσεις 2.000 δολάρια στην πιο ακριβή πίτσα στον κόσμο, καλό θα είναι να ξέρεις πως πρέπει να την παραγγείλεις 48 ώρες νωρίτερα….

Καλή χώνεψη!

Comments