Εισβάλουμε στο loft του Gerard Butler - iTravelling

Το εργένικο loft των 330 τ.μ. του Gerard Butler στο Μανχάταν μαγνητίζει τα βλέμματα με το στυλ και την αισθητική του.

Ο καρδιοκατακτητής του Hollywood, Gerard Butler, μπορεί να πηγαίνει από τη μία σχέση στην άλλη, αλλά αυτό φαίνεται πως δεν το υποστηρίζει και στα σπίτια του. Σταθερός στις απόψεις του διαθέτει μερικά σπίτια, τα οποία φροντίζει να επισκέπτεται συχνά. Αυτή τη φορά ο Gerald Butler φωτογραφήθηκε για το architectural.com και μας ξενάγησε στο rustic loft του στο Μανχάταν. Αν και είναι ένα «εργένικο» loft, δε στερείται στιλ και αισθητικής. Το 330 τ.μ. διαμέρισμα του ηθοποιού μαγνητίζει τα βλέμματα, τόσο με την πρωτότυπη διακόσμηση, όσο και με τις ανέσεις που προσφέρει.

Το loft του Gerald Butler στο Μανχάταν έχει κατασκευαστεί υπό την επιμέλεια του διάσημου interior designer, Alexander Gorlin, ενώ με μια πρώτη ματιά όλοι θα εντυπωσιαστούμε από τις επιβλητικές τοιχογραφίες, των οποίων την επιμέλεια έχουν οι καλλιτέχνες Jon De Pabon και Paul Kendall, δημιουργώντας ένα σκηνικό, που ομολογουμένως σπανίως συναντούμε σε εργένικα σπίτια. Στη συνέντευξη, που παραχώρησε το architecturaldigest.com, ο χολιγουντιανός ηθοποιός εξομολογείται πως το αγαπημένο σημείο στο loft του δεν είναι άλλο από το «θέατρο», ο προσωπικός του κινηματογράφος. Είναι ο χώρος συνάντησης με τους φίλους του για να απολαύσουν άνετα τη ταινία τους.

Όλη η επίπλωση του σπιτιού χαρακτηρίζεται από διακριτή πολυτέλεια, ενώ πολλά από τα αντικείμενα είναι συλλογή του Gerald Butler από τα ταξίδια του ανά τον κόσμο. Ιδιαίτερες τεχνικές έχουν χρησιμοποιηθεί τόσο στους τοίχους με τις εντυπωσιακές τοιχογραφίες, όσο και στα ντουλάπια της κουζίνας, τα οποία κατασκευάστηκαν με θραύσματα υλικών δαπέδων.

Ένας ακόμα χώρος, που ξεχωρίζει είναι το καθιστικό. Το δερμάτινο σαλόνι σε σοκολατί απόχρωση φτιάχνει έναν ιδιαίτερο χώρο για χαλάρωση. Δίπλα στη αναγεννησιακή από μαόνι αψίδα βρίσκεται μία αφίσα της ταινίας «Gamer» του 2009 στην οποία πρωταγωνιστούσε ο Gerald Butler, χωρίζοντας διακριτικά το καθιστικό από το γραφείο του ηθοποιού, το οποίο κινείται στους ίδιους χρωματικούς τόνους.

Φυσικά ο ηθοποιός δεν έμεινε μόνο εκεί, αλλά μας έδειξε και το υπνοδωμάτιο του, το οποίο ξεχωρίζει για την πολυτέλεια του.  Χρυσές, «βαριές» κουρτίνες αγκαλιάζουν την κρεβατοκάμαρα χαρίζοντας απόλυτη ηρεμία. Όπως ο ίδιος δηλώνει, «Περισσότερο από οτιδήποτε άλλο, θέλω να μπορώ να χρησιμοποιήσω το διαμέρισμα μου για να ηρεμήσω, να έχω το χρόνο μου. Η Νέα Υόρκη είναι μια τρελή, ξέφρενη πόλη, μ’αρέσει, αλλά θέλω και το χώρο μου για λίγη ηρεμία και γαλήνη».

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments