>

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Διαφημιστείτε στο iTravelling

Το iTravelling ταξιδεύει στο διαδίκτυο από το 2017 μεταφέροντας όλη την πληροφορία για την οργάνωση ενός ταξιδιού με πιο σύγχρονη ματιά. Το νέο ταξιδιωτικό ηλεκτρονικό περιοδικό απευθύνεται σε όλες τις ηλικίες και ομάδες ανθρώπων, που αγαπούν την εξερεύνηση, τη διασκέδαση και τα ταξίδια.

Στο iTravelling μπορεί να αντλήσει κανείς πληροφορίες για τα ταξίδια εντός Ελλάδας, εξωτερικού, wellness trips, luxury και low budget προορισμούς. Οι λάτρεις του αυτοκινήτου και της αρχιτεκτονικής έχουν επίσης βρει την αγαπημένη τους γωνιά, πάντα υπό το πρίσμα των ταξιδιών. Η διασκέδαση, οι δραστηριότητες, η μόδα, η τεχνολογία και το φαγητό δεν λείπουν φυσικά από τον online ταξιδιωτικό οδηγό, ενώ ενδιαφέροντες άνθρωποι μοιράζονται τις εμπειρίες τους στη web TV του iTravelling.

Κάθε 2 μήνες κυκλοφορεί το free press περιοδικό του iTravelling με πλούσια ύλη και αφιερώματα για τα αγαπημένα θέματα των αναγνωστών. 

Συνεργασία με το iTravelling

Εάν έχετε επιχείρηση στον κλάδο του τουρισμού, lifestyle ή της αρχιτεκτονικής – διακόσμησης και θέλετε να ενισχύσετε τη digital εικόνα σας, το iTravelling μπορεί να φιλοξενήσει και να προωθήσει την επιχείρησή σας με online καμπάνιες. Η ομάδα του iTravelling θα βρει το πιο δημιουργικό, digital τρόπο για να προωθηθεί η επιχείρησή σας.

Παροχές του iTravelling

Reviews, Native Articles, Banner Advertisting, Magazine Advertisting, Press Trips, Advertorials, Sponsored Social Media Posts, Giveaways.

Το Media Kit με τα στατιστικά δεδομένα του iTravelling είναι διαθέσιμο, εφόσον ζητηθεί. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να συμπληρώσετε την παρακάτω φόρμα επικοινωνίας ή να στείλετε το αίτημά σας στο info[at]itravelling.gr.

Το itravelling.gr έχει συνεργαστεί με ταξιδιωτικά γραφεία, ξενοδοχειακούς ομίλους και διαφημιστικές εταιρείες σε Ελλάδα και εξωτερικό. Μερικές από τις συνεργασίες μας παρουσιάζονται παρακάτω.

  • iTravelling Collaborations
  • iTravelling Collaborations
  • iTravelling Collaborations
  • iTravelling Collaborations
  • iTravelling Collaborations
  • iTravelling Collaborations
  • iTravelling Collaborations
  • iTravelling Collaborations
Close