40 μοναδικές παραλίες σε περιμένουν σε ένα μόνο νησί! Ακόμα εδώ είσαι; - iTravelling

Αυτό το ελληνικό νησί σου προσφέρει μια μεγάλη γκάμα παραλιών για να μην ξέρεις ποια να πρωτοδιαλέξεις για τις βουτιές σου.

Εάν διανύεις τη φάση της οργάνωσης των διακοπών σου, δεν γίνεται να μην σου πέρασε από το μυαλό. Αγαπημένος προορισμός παγκοσμίως, κλέβει τις εντυπώσεις μικρών και μεγάλων. Αυτό το ελληνικό νησί μαγεύει τον καθένα με τα εξαιρετικά φυσικά τοπία του, τα δεκάδες αξιοθέατα γεμάτα ιστορία και παράδοση και φυσικά την τοπική κουζίνα του. Δεν είναι λίγοι, που κάνουν εξαιρετική μνεία στη ντόπια φιλοξενία, αλλά εμείς δε θα μείνουμε σε αυτά. Εάν είσαι λάτρης της θάλασσας, τότε αυτός είναι ο παράδεισος σου! Όχι, μία, ούτε δύο, αλλά 40 παραλίες σε περιμένουν για να βουτήξεις στα καταγάλανα νερά τους και να θαυμάσεις το φυσικό τοπίο, που τις περιβάλλει. Που όλα αυτά; Φυσικά στην Κρήτη.

Η Κρήτη διαθέτει πολλές παραπάνω από 40 παραλίες, αλλά εμείς συγκεντρώσαμε αυτές που έχουν ξεχωρίσει τα ξένα μέσα ενημέρωσης, με βάση τις διακρίσεις τους, αλλά φυσικά και των επιλογών των Ελλήνων τουριστών. Η Κρήτη διαθέτει αμέτρητες παραλίες… Μπορεί το Ελαφονήσι και ο Μπάλος να ξεχωρίζουν συνήθως στα αφιερώματα και να είναι ευρέως γνωστές, όμως υπάρχουν κρυμμένα -όχι πολύ- διαμάντια, παραλίες που θα σε ενθουσιάσουν κατά τις διακοπές σου στην Κρήτη.

Ακολουθούν οι 40 πιο ωραίες παραλίες στην Κρήτη:

Παραλία Ληστή

Ζάκρος

Βάι – Φοινικόδασος

Τριόπετρα

Σαραντάρη

Πρεβελη

Ορθή Άμμος

Μπάλος

Φαλάσαρνα

Μπαλί

Μάταλα

Μάρμαρα

Μαριδάκι

Λουτρό

Λέντας

Λευκή

Ξηρόκαμπος

Κουφονήσι

Κομός

Κολοκύθα

Κεδρόδασος

Παραλία Ίτανος

Ιστο

Γραμβούσα

Γραμμένο

Γούβες

Γαύδος – Αγ. Ιωάννης

Φραγκοκάστελο

Ελιγιά

Δώματα

Άγιος Παύλος

Αγιοφάραγγο

Αγία Πελαγία

Αγία Φωτιά

Πλακιάς

Καλυψώ

Αμμούδι

Σεϊτάν Λιμάνι

Παλαιόχωρα

Βαθύ

Comments