5 λόγοι για να βουτήξεις στην παραλία του Αγίου Παύλου στο Ρέθυμνο - iTravelling

Για διακοπές απόλυτης χαλάρωσης στην Κρήτη δεν πρέπει να παραλείψεις την επίσκεψή σου στην παραλία του Αγίου Παύλου στο Ρέθυμνο.

Η Κρήτη ομολογουμένως είναι από τα ομορφότερα νησιά της Ελλάδας. Εκατοντάδες τουριστικοί οδηγοί, τόσο ελληνικοί όσο και του εξωτερικού, προτείνουν προορισμούς, παραλίες, ξενοδοχεία και δραστηριότητες, που δεν πρέπει να χάσετε κατά τις διακοπές σας στην Κρήτη. Παρόλα αυτά, υπάρχουν ακόμα μικροί θησαυροί, αόρατοι από τα άγρια βλέμματα των ξέφρενων τουριστών. Εάν προγραμματίζεις διακοπές φέτος στην Κρήτη, αυτή είναι η no1 παραλία, που δεν πρέπει να χάσεις την ευκαιρία να βουτήξεις έστω και μία μόνο φορά! Ο λόγος για την παραλία του Αγίου Παύλου στο Ρέθυμνο, η οποία αποτελεί την καλύτερη εμπειρία χαλάρωσης και ηρεμίας.

Το iTravelling.gr σου παρουσιάζει 5 λόγους που ΠΡΕΠΕΙ να βουτήξεις στην παραλία του Αγίου Παύλου στην Κρήτη:

Είναι μια πανέμορφη παραλία, που θα σε συγκινήσει η παρθένα ομορφιά της. Οι αμμόλοφοι, που την χαρακτηρίζουν, προκαλούν για φωτογραφίες και την ξεχωρίζουν από τις άλλες -εξίσου όμορφες- παραλίες του νησιού. Οι τεράστιοι αμμόλοφοι καταλήγουν στην ακτή, μήκους περίπου ενός χιλιομέτρου, δίνοντας σου στο πιάτο το πιο ωραίο ρομαντικό τοπίο για να απολαύσετε το ηλιοβασίλεμα.

Εάν είσαι λάτρης του διαλογισμού, η παραλία του Αγίου Παύλου επιλέγεται συχνά για να πραγματοποιούνται παγκόσμια events και festival, που έχουν να κάνουν με την ευεξία και τη καλή ζωή. Εάν βρεθείς εκεί, μπορεί να πετύχεις κάποιο σεμινάριο Yoga δίπλα στο κύμα.

Η πρόσβαση στην παραλία είναι αρκετά εύκολη με αυτοκίνητο. Δυστυχώς, δεν υπάρχει λεωφορείο ΚΤΕΛ, που να φτάνει στην περιοχή. Η παραλία βρίσκεται στα νότια του Ρεθύμνου (55 χλμ). Αφήνετε το αυτοκίνητο και περπατάτε 5 λεπτά απολαμβάνοντας τη θέα και ανυπομονώντας για τη πρώτη σας βουτιά στον Άγιο Παύλο. Εκεί θα βρείτε την απόλυτη γαλήνη, καθώς η παραλία ακόμα δεν είναι πολύ γνωστή και η -όχι εύκολη- πρόσβαση της με το ΚΤΕΛ μειώνει κατά πολύ τον κόσμο, που την επισκέπτεται.

Η ομορφιά της παραλίας του Αγίου Παύλου σε προκαλεί για πολλές βουτιές! Με το που φτάσεις η θεά της παραλίας σε αιχμαλωτίζει. Κάτω από το γκρεμό, που θα δεις να σε περιμένει μια εντυπωσιακή παραλία. Αμμόλοφοι, ζεστή άμμος και καταγάλανα νερά σας περιμένουν για πολλές βουτιές. Η απόλυτη χαλάρωση, όπως γράφουν και τα τουριστικά sites του εξωτερικού. Ο Άγιος Παύλος είναι η παραλία στην οποία ο χρόνος σταματά. Αν σου έρθει η επιθυμία τρέχοντας να περπατήσεις στην άμμο για να βουτήξεις επιτέλους, μην το κάνεις! Προτίμησε το μονοπάτι, που διαθέτει η παραλία, καθώς η άμμος καίει πραγματικά!

Τέλος, ο βυθός της παραλίας του Αγίου Παύλου έχει επίσης ενδιαφέρον. Μέσα στο βυθό υπάρχουν και εκεί μεγάλοι αμμόλοφοι, που βγαίνουν στη στεριά, πλούσια ζωή θα δείτε στα πεντακάθαρα νερά του, ενώ η θερμοκρασία τους είναι ιδιαίτερα καλή.

Comments