12 προορισμοί για εσένα που ψάχνεις οικονομικές διακοπές - iTravelling

Ο παράδεισος των low budget ταξιδιών βρίσκεται στην Ευρώπη. Δώδεκα προορισμοί σου προσφέρουν οικονομικές διακοπές, τρεις είναι στην Ελλάδα.

Ψάχνεις για οικονομικές διακοπές; Το iTravelling έψαξε και βρήκε τους οικονομικούς παραδείσους, που σου προσφέρουν όμορφα τοπία, δραστηριότητες και χαμηλές τιμές. Οι διακοπές πλέον δεν είναι απαγορευτικές! Πλέον μπορείς να ταξιδέψεις άνετα και οικονομικά στην Ευρώπη σε 12 μαγικούς προορισμούς. Η παρακάτω λίστα παρουσιάζει 12 ευρωπαϊκούς προορισμούς, ανάμεσα τους και 3 ελληνικοί στους οποίους μπορείς να απολαύσεις οικονομικές διακοπές με όλη την οικογένεια. Εάν περιμένεις να αντικρίσεις μαγικά μέρη, να περπατήσεις σε γραφικές πόλεις, να βουτήξεις σε γαλαζοπράσινα νερά και να διασκεδάσεις με τον ντόπιο τρόπο, τότε σου έχουμε τη λύση!

Η λίστα, που ακολουθεί, συντάχθηκε από έρευνα ταξιδιωτικών γραφείων της Ευρώπης και σύγκριναν τις τιμές του κάθε προορισμού, που χαρακτηρίζεται ως ιδανικός για οικονομικές διακοπές. Στην έρευνα μελετήθηκε και συγκρίθηκε το συνολικό κόστος για ένα φλιτζάνι καφέ, ένα μπουκάλι μπύρας, ένα αναψυκτικό, ένα μπουκάλι εμφιαλωμένου νερού 1.5 λίτρου, ένα ποτήρι κρασί, ένα αντηλιακό, ένα εντομοαπωθητικό, μια εφημερίδα, ένα γεύμα 2 ατόμων κι ένα δείπνο τριών πιάτων για 2 άτομα με ένα μπουκάλι κρασί.

Ακολουθούν οι 12 προορισμοί στην Ευρώπη για οικονομικές διακοπές:

Μινόρκα, Ισπανία – €93.41

Κέρκυρα, Ελλάδα – €90.72

Μαρμάρις, Τουρκία – €88.90

Κεφαλλονιά, Ελλάδα – €85.99

Porec, Κροατία – €81.85

Ζάκυνθος, Ελλάδα – €81.17

Κρήτη, Ελλάδα – €79.30

Costa Bianca, Ισπανία – €78.20

Gijon, Ισπανία – €76.60

Costa del Sol, Ισπανία – €66.10

Λεμεσός, Κύπρος – €65.06

Algarve, Πορτογαλία – €59.06

Comments