4 οικονομικοί προορισμοί για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος - itravelling.gr

Ψάξαμε και βρήκαμε 4 οικονομικούς προορισμούς για εσένα που θέλεις να φύγεις το τριήμερο Αγ. Πνεύματος χωρίς να ξοδέψεις μια περιουσία.

Για εσένα που έχεις όρεξη για μια εκδρομή το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος, όμως σκέφτεσαι τα έξοδα, σου βρήκαμε τη λύση. Δεν χρειάζεται να ξοδέψεις μια περιουσία σε διαμονές, ακτοπλοϊκά και αεροπορικά για να το σκάσεις λίγο από την πόλη. Υπάρχουν οικονομικοί προορισμοί για όλα τα βαλάντια για να κάνεις ένα καλοκαιρινό διάλειμμα από την καθημερινότητά σου μέχρι να έρθουν οι βασικές διακοπές.

Το iTravelling.gr σου προτείνει 4 οικονομικούς προορισμούς για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος

Αρεόπολη, Μάνη

Αρεόπολη: Για ρομαντική απόδραση στη Μάνη - itravelling.gr

Η Αρεόπολη θα σε μαγέψει με την πρώτη ματιά. Γραφικά σοκάκια, περιποιημένα μαγαζιά, χρωματιστά κτίρια θα σου φέρουν στα μάτια εικόνες από νησί, παρόλο που εσύ θα βρίσκεσαι σε υψηλότερο υψόμετρο. Η Αρεόπολη ξεχωρίσει στη Λακωνική Μάνη και θα σε κάνει να ξεχαστείς για λίγο από τα άγχη της καθημερινότητας. Παράλληλα, προσφέρεται για εκδρομές στη γύρω περιοχή, όπως στο Λιμένι και τον Γερολιμένα για εσένα που δεν αποχωρίζεσαι με τίποτα την θάλασσα.

iTravelling info:

(+) Στα θετικά, το ότι δεν χρειάζεται να κλείσεις εισιτήρια για πλοίο / αεροπλάνο. Η διαμονή σου ξεκινάει από 50 ευρώ το βράδυ.

(-) Στα αρνητικά, το γεγονός ότι πρέπει να κλείσεις γρήγορα τη διαμονή σου γιατί τα πιο οικονομικά δωμάτια φεύγουν πρώτα.

Αγκίστρι

4 οικονομικοί προορισμοί για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος - itravelling.gr

Ο απόλυτος low budget προορισμός. Το Αγκίστρι θα σε κάνει να αισθανθείς ότι βρίσκεται ήδη σε διακοπές και θα σου κοστίσει πολύ λίγο. Μπορεί να έχεις ακτοπλοϊκά εισιτήρια, ωστόσο έχουν χαμηλό κόστος (20-30 ευρώ). Το ίδιο χαμηλό κόστος θα έχεις και για τη διαμονή σου εκεί. Εναλλακτικά, αποτελεί ιδανικό προορισμό για camping για εσένα που θες να δοκιμάσεις τις αντοχές σου και να μειώσεις και άλλο τα έξοδα της εκδρομής σου του Αγ. Πνεύματος.

iTravelling info:

(+) Στα θετικά, το χαμηλό κόστος φαγητού και ποτού.

(-) Στα αρνητικά ότι δεν θα γλιτώσεις τα ακτοπλοϊκά.

Μαρμάρι, Νότια Εύβοια

 Μαρμάρι: Ένας μικρός παράδεισος στη νότια Εύβοια - itravelling.gr

Το Μαρμάρι θα σε μυήσει στην ομορφιά της Νότιας Εύβοιας και θα σε κάνει να σκεφτείς σοβαρά να το ορίσεις ως βασικό προορισμό διακοπών. Ένα ήσυχο και γραφικό, παραθαλάσσιο χωριό με αρκετά εστιατόρια και καταστήματα και μοναδικές παραλίες θα είναι το background της εκδρομής σου. Ξεχωρίζει η παραλία Μεγάλη Άμμος για όσους αγαπούν το kite surfing αλλά και η μυστική Ζαστάνη για στιγμές απόλυτης ηρεμίας.

iTravelling info:

(+) Στα θετικά, η πρόσβαση με αυτοκίνητο μέσω Χαλκίδας.

(-) Στα αρνητικά, η πολυκοσμία του προορισμού.

Ναύπακτος

4 οικονομικοί προορισμοί για το τριήμερο του Αγ. Πνεύματος - itravelling.gr

Εάν θέλεις να συνδυάσεις βουνό με θάλασσα, τότε η Ναύπακτος θα σε ανταμείψει! Μια ιστορική πόλη που έχει έντονη νυχτερινή ζωή για να καλύψεις τις ανάγκες όλων. Στη Ναύπακτο θα βρεις ειδυλλιακά τοπία, παραλίες για μπάνιο και πρόσβαση στο βουνό για μια διαφορετική όαση δροσιάς.

iTravelling info:

(+) Στα θετικά, η πρόσβαση με αυτοκίνητο.

(-) Στα αρνητικά, οι τιμές των διοδίων.

Comments