Τα 3 καλύτερα παραθαλάσσια ξενοδοχεία στην Ελλάδα - iTravelling

Η Telegraph ξεχώρισε 3 ελληνικά ξενοδοχεία στην Ελλάδα για την καλύτερη εμπειρία διαμονής δίπλα στο κύμα.

Όσο ο καιρός για το καλοκαίρι πλησιάζει, τόσο πληθαίνουν και τα αφιερώματα για καλοκαιρινούς προορισμούς. Από τη λίστα αυτή δε θα μπορούσε να λείπει η Ελλάδα. Η βρετανική Telegraph για ακόμα μια φορά αφιέρωσε χώρο στις σελίδες της στη χώρα μας και συγκεκριμένα στα παραθαλάσσια ξενοδοχεία στην Ελλάδα.

Οι συντάκτες της Telegraph έγραψαν για τα καλύτερα παραθαλάσσια ξενοδοχεία, τα οποία ξεχώρισαν στη Μεσόγειο. Η Ελλάδα κατέκτησε 3 θέσεις. Κριτήρια για τις επιλογές τους αποτέλεσαν οι παροχές του ξενοδοχείου, η διακόσμηση και φυσικά η θέα, που προσφέρουν στους ενοίκους τους. Τα παραθαλάσσια ξενοδοχεία στην Ελλάδα, που βγήκαν νικητές είναι το St. Nicolas Bay στην Κρήτη, το Lindos Blu στη Ρόδο και Delfino Blu στην Κέρκυρα.

Ας γνωρίσουμε τα 3 καλύτερα παραθαλάσσια ξενοδοχεία στην Ελλάδα:

St Nicolas Bay, Κρήτη

Από τους καλλωπισμένους κήπους αυτού του πέτρινου κτιρίου μπορείτε να απολαύσετε την υπέροχη θέα στον κόλπο του Μιραμπέλλου. Το θέρετρο είναι ιδανικό να φιλοξενήσει οικογένειες, ενώ οι λάτρεις των θαλάσσιων σπορ δεν θα βαρεθούν ποτέ! Η διαμονή υπολογίζεται στα € 850/ημέρα για μέχρι 12 άτομα.

Lindos Blu, Ρόδος

Το 5 αστέρων boutique hotel φιλοξενεί μόνο ενήλικες και διαθέτει πισίνα υπερχείλισης με θέα, που κόβει την ανάσα. Σε όλους τους χώρους επικρατεί μίνιμαλ διακόσμηση. Στο σπα του ξενοδοχείου μπορείτε να ζήσετε στιγμές απόλυτης χαλάρωσης.

Delfino Blu, Κέρκυρα

Το ξενοδοχείο βρίσκεται στον Άγιο Στέφανο κι εξασφαλίζει απίστευτη θέα στο ηλιοβασίλεμα και το Μαθράκι. Είναι ιδανικό για ταξίδι του μέλιτος, καθώς διοργανώνει δεξιώσεις γάμων.

Comments