Τα 13+ 2 ελληνικά ξενοδοχεία για γαμήλιο ταξίδι - iTravelling

Το ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure δημοσίευσε τη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία για γαμήλιο ταξίδι στην Ευρώπη, ανάμεσα τους και δύο ελληνικά.

Ψάχνεις ξενοδοχεία για γαμήλιο ταξίδι; Το καλοκαίρι είναι μια εποχή, που προτιμούν πολλά ζευγάρια να πραγματοποιήσουν το γάμο τους. Το ταξιδιωτικό περιοδικό Travel + Leisure μπήκε στον πνεύμα της εποχής και σύνταξε τη λίστα με τους καλύτερους προορισμούς για ένα γαμήλιο ταξίδι. Οι συντάκτες του περιοδικού δεν έκρυψαν την αγάπη τους για τη χώρα μας και την συμπεριλαμβάνει στους 56 καλύτερους προορισμούς του κόσμου για το ταξίδι του μέλιτος.

Το περιοδικό δεν έμεινε μόνο στην εύρεση των καλύτερων προορισμών για το γαμήλιο ταξίδι, αλλά και στα καλύτερα ξενοδοχεία, που θα σας φιλοξενήσουν τις πρώτες νύχτες του γάμου σας. Σύμφωνα με τη λίστα, στην Ευρώπη ξεχωρίζουν 15 ξενοδοχεία, εκ των οποίων τα 2 είναι ελληνικά, τα Canaves Oia στη Σαντορίνη και Grecotel Eva Palace στην Κέρκυρα. Αν παντρεύεστε κι αναζητάτε ρομαντική διαμονή σε ένα ονειρικό νησί δεν έχετε παρά να λάβετε υπόψη τις προτάσεις του δημοφιλούς ταξιδιωτικού ιστοτόπου, που προτείνει τα καλύτερα ξενοδοχεία για γαμήλιο ταξίδι.

Δείτε τα καλύτερα ξενοδοχεία για γαμήλιο ταξίδι στην Ευρώπη:

Μπριζ, Bέλγιο –  Relais & Chateaux Hotel Heritag

County Mayo, Ιρλανδία – Ashford Castle

Πράγα, Τσεχία – Smetana Hotel & Pachtuv Palace

Νησί Muhu, Εσθονία – Pοdaste Manor

Palazzetto, Ιταλία – Borgo Santo Pietro

Μαγιόρκα, Ισπανία – Belmond La Residencia

Ravello, Ιταλία – Palazzo Avino

Σαντορίνη – Canaves Oia

Eze, Γαλλία – Chateau de La Chevre d’Or

Βαρκελώνη, Ισπανία – Cotton House Hotel

Sveti Stefan, Μαυροβούνιο – Aman Sveti Stefan

Κέρκυρα – Grecotel Eva Palace

Σεβίλλη, Ισπανία – Hotel Alfonso XIII

Ντουμπρόβνικ, Κροατία – Villa Dubrovnik

Nesjavellir, Ισλανδία – Ion Luxury Adventure Hotel

Comments