Ένα ελληνικό στα 5 καλύτερα beach bar του κόσμου - iTravelling

O γκουρού των beach bars αποκάλυψε στο Conde Nast Traveller τα 5 καλύτερα beach bar του κόσμου, ανάμεσά τους και ένα ελληνικό!

Το καλοκαίρι πλησιάζει ολοένα και πιο πολύ! Η θερμοκρασία έχει ανέβει για τα καλά, οι βουτιές είναι η πρώτη σκέψη στο μυαλό μας τα ηλιόλουστα σαββατοκύριακα, ενώ οι διακοπές δεν αργούν να φτάσουν. Μετά την εύρεση της καλύτερης και πιο καθαρής παραλίας, σειρά έχει η επιλογή του beach bar, που θα σε φιλοξενήσει και αυτό το καλοκαίρι. Το διάσημο ταξιδιωτικό περιοδικό Conde Nast Traveller αφέθηκε στην εμπεριστατωμένη άποψη τους μετρ του είδους και ιδιοκτήτη του Beach Club Experimental Beach στην Ίμπιζα, Romée de Gorïanoff και δημοσιεύει τα 5 καλύτερα beach bar του κόσμου.

Ο διάσημος επιχειρηματίας, που διευθύνει δύο από τα πιο επιτυχημένα στέκια της Ευρώπης, το  Experimental Cocktail Club στο Παρίσι και το εποχιακό  Experimental Beach στην Ίμπιζα, προτείνει 5 αγαπημένα του beach bar, τα οποία μπορούν να σας προσφέρουν φαγητό, δροσερά ποτά και διασκέδαση, φυσικά όλα δίπλα στο κύμα. Στο top5 των beach bars φιγουράρει και ένα ελληνικό.

Όταν μιλάμε για διασκέδαση δίπλα στο κύμα, δε θα μπορούσε να λείπει η Μύκονος. Το Spilia beach bar στη Μύκονο κατάφερε να ξεχωρίσει τόσο για την τοποθεσία του, όσο και για τα πιάτα με αχινούς που σερβίρει. Μάλιστα, όπως αναφέρει ο Romée de Gorïanoff, η Μύκονος έχει ανεβάσει τόσο τον πήχη με τα παραλιακά μαγαζιά της, που αφήνει πίσω κατά πολύ την Ίμπιζα.

Εάν δεν αρκείσαι στα απλά, τότε μάθε ποια είναι τα καλύτερα beach bar στον κόσμο παρακάτω.

Αυτά είναι τα 5 καλύτερα beach bar στον κόσμο:

Lo Scoglio, Ακτή Αμάλφι, Ιταλία

Juan Y Andrea, Φορμεντέρα, Ισπανία

Sunset Beach, Shelter Island, Νέα Υόρκη

Spilia, Παραλία Αγ. Άννας, Μύκονος

Paloma Beach, Côte d’Azur,  Γαλλία

Comments