Οι 10 καλύτεροι κρυμμένοι προορισμοί για διακοπές - iTravelling

Μπορεί ο καιρός να είναι βροχερός, αλλά εμείς οργανώνουμε από τώρα τις καλοκαιρινές διακοπές μας. Μάθε τη μαγική δεκάδα προορισμών για διακοπές σκέτη απόλαυση. 

Τι κι αν έξω βρέχει, εμείς σκεφτόμαστε από τώρα καλοκαίρι με ήλιο και ατελείωτες παραλίες. Οι ιδανικές διακοπές περιλαμβάνουν μαγικά τοπία, γαλαζοπράσινα νερά και ενδιαφέροντα αξιοθέατα. Εάν είσαι από αυτούς, που δεν μπορούν τον πολύ κόσμο στις διακοπές του, τότε σου έχουμε μια μαγική δεκάδα με προορισμούς για διακοπές σκέτη απόλαυση.

Αν και κάθε χρόνο τα εξωτικά νησιά και οι ναοί της διασκέδασης να κερδίζουν τις πρωτιές στις λίστες με τους κορυφαίους προορισμούς, αυτή η χρονιά φαίνεται πως δε θα είναι ίδια, όχι τουλάχιστον γι’ αυτή τη λίστα. Κακά μαντάτα για την Μύκονο, τη Σαντορίνη, την Ίμπιζα και το St. Tropez, αφού μπορούν να ξεκινήσουν να θρηνούν που δεν περιλαμβάνονται καν σ` αυτή τη μαγική δεκάδα.

Η βρετανική Telegraph σύνταξε τη λίστα με τους δέκα καλύτερους και κρυμμένους προορισμούς για διακοπές. Μεταξύ άλλων συμπεριέλαβε και δύο ελληνικά και αγαπημένα νησιά. Αν δε ψάχνεις κοσμοπολίτικες διακοπές, αλλά ηρεμία, γαλήνη και απέραντο γαλάζιο, τότε οι προορισμοί αυτοί είναι για εσένα.

Μπορεί οι καλοκαιρινές διακοπές του 2018 να αργούν, όμως αυτά είναι οι προορισμοί που θα πρέπει να επισκεφτείς:

Palagruza, Κροατία

Mljet, Κροατία

Anamur-Iskele, Τουρκία

Κουφονήσια, Ελλάδα

Παλαιοχώρα, νοτιοδυτική Κρήτη, Ελλάδα

Viveiro, Γαλικία, Ισπανία

Cies Islands, Ισπανία

Comporta, Troia, Πορτογαλία

San Pantaleo, Σαρδηνία

Notre Dame, Porquerolles, Γαλλία

Comments