Αυτό είναι το ελληνικό St. Tropez για την Telegraph - iTravelling

Το ελληνικό νησί κέρδισε την βρετανική εφημερίδα με την «χαώδη γοητεία» του. Δείτε ποιο είναι το ελληνικό St. Tropez.

Μπορεί το Πάσχα να μην είναι πολύ μακριά πλέον, όμως τα ταξιδιωτικά αφιερώματα δεν αρκούνται στις κοντινές διακοπές και προτάσεις για πασχαλινές εξορμήσεις. Ειδικά ο ξένος Τύπος του έχει δώσει να καταλάβει και παρασύρει και εμάς στη δύνη του καλοκαιριού. Η βρετανική Telegraph, πιστή στην αγάπη της για την Ελλάδα, αυτή τη φορά δεν προτείνει απλά έναν ελληνικό προορισμό αλλά τον παρουσιάζει ως απάντηση στο τροπικό St. Tropez!

Όσοι πιστοί του St. Tropez προσέλθετε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στον Αργοσαρωνικό. Σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα, ένα ταξίδι στην Ύδρα θα σας κάνει να αισθανθείτε όπως στο St. Tropez. Ιδανική επιλογή η κρουαζιέρα στα νησιά του Αργοσαρωνικού, τα οποία χαρακτηρίζει ως ευχάριστα.

Η Telegraph προτείνει ζέσταμα στην χώρα της Ύδρας, αμέτρητες βόλτες στα γραφικά σοκάκια της, γνωριμία με τα εκκλησάκια της περιοχής και γευσιγνωσία με άκρως θαλασσινά πιάτα. Στη συνέχεια βόλτα στο κάστρο, στον ανεμόμυλο και φυσικά βουτιές στα γαλαζοπράσινα νερά των παραλιών της Ύδρας. Το μικροσκοπικό νησί με τα κομψά κτίρια μάγεψε την Fiona Duncan, που δεν δίστασε να γράψει πως αποτελεί την απάντηση του Αργοσαρωνικού στο St. Tropez.

Η «χαώδη γοητεία» της Ύδρας κέρδισε την συντάκτρια, ενώ «ευχάριστα» νησιά βρίσκει τον Πόρο, την Αίγινα και τις Σπέτσες. Μία στάση στο Δοκό απαιτείται, τον οποίο χαρακτηρίζει ως παράδεισο. Παράλληλα με την παρουσίαση των νησιών του Αργοσαρωνικού, η Telegraph κάνει αναφορά για την ομαλοποίηση της ελληνικής αγοράς, ειδικά όσον αφορά τα ATM και capital controls, επισημαίνοντας πως δεν υπάρχει λόγος να καθυστερήσετε το ταξίδι σας στην Ελλάδα.

Αφού το λέει η Telegraph, εμείς θα διαφωνήσουμε;

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments