Πάμε sea-nema στη Μύκονο! Ο πρώτος παραθαλάσσιος κινηματογράφος! - iTravelling

Το ξενοδοχείο Casa Del Mar στη Μύκονο παρουσιάζει τον πρώτο ιδιωτικό, παραθαλάσσιο, κινηματογράφο ξενοδοχείου στον κόσμο. Πάμε sea-nema.

Με επίκεντρο πάντα την καλύτερη διαμονή των επισκεπτών του, το ξενοδοχείο Casa Del Mar στην Αλεομάνδρα της Μυκόνου σου προσφέρει μία νέα και πρωτόγνωρη εμπειρία. Εάν αγαπάς τη θάλασσα αλλά και τον κινηματογράφο, τότε δεν χρειάζεται να εγκαταλείψετε τις αγαπημένες σου συνήθειες αυτό το καλοκαίρι.

Πάμε sea-nema στη Μύκονο

Μια παγκόσμια καινοτομία για το ξενοδοχείο Casa Del Mar αποτελεί ο ιδιωτικός, παραθαλάσσιος κινηματογράφος. Το sea-nema, όπως αποκαλούν, αποτελεί μία εναλλακτική πρόταση για να απολαύσεις την αγαπημένη σου ταινία με ανάλυση οθόνης κινηματογράφου σ’ ένα γαλήνιο και άκρως καλοκαιρινό τοπίο.

Το ξενοδοχείο Casa Del Mar, περήφανο μέλος των Small Luxury Hotels του κόσμου, ακολουθεί πιστά τους κανόνες, που έχει θεσπίσει για την άριστη εξυπηρέτηση των επισκεπτών του. Συμπυκνώνοντας την ουσία του πνεύματος του νησιού και την κυκλαδίτικη παράδοση, αποπνέει έναν εκλεπτυσμένο αέρα ηρεμίας και γαλήνης. Σε ειδυλλιακή τοποθεσία δίπλα στην ιδιωτική του παραλία στην μαγευτική περιοχή Αλεομάνδρα, οι επισκέπτες θα βρουν ένα καταφύγιο χαλάρωσης και ηρεμίας στις 11 πολυτελείς βίλες, που βρίσκονται κοντά στην πόλη της Μυκόνου.

Ανάμεσα στο μπλε της θάλασσας και το γαλάζιο του ουρανού, το Casa Del Mar καλεί τους επισκέπτες του στο sea-nema για να απολαύσουν την αγαπημένη τους ταινία δίπλα στο κύμα σε αιώρες και αναπαυτικές ξαπλώστρες, περνώντας στιγμές απόλυτης γαλήνης. Μη χάσεις αυτή την μοναδική εμπειρία!

Comments