Σαντορινιά σπηλιά - κατοικία 250 ετών στα καλύτερα της Airbnb - iTravelling

Το ταξιδιωτικό περιοδικό Travel+Leisure ξεχώρισε 8 ενοικιαζόμενα διαμερίσματα της πλατφόρμας Airbnb, ενώ δεν έκρυψε το θαυμασμό του για τη σαντορινιά σπηλιά.

Ψάχνεις κάτι ιδιαίτερο για τις διακοπές σου; Θες να έχεις τη ζεστασιά ενός σπιτιού, αλλά και τη θέα που αρμόζει στις διακοπές σου; Η ταξιδιωτική πλατφόρμα Airbnb έχει πάρει τα πάνω της και σου προτείνει διάφορες κατοικίες σε πολλούς προορισμούς του κόσμου για να διαλέξεις την καλύτερα για εσένα και την τσέπη σου. Αυτή τη φορά το ταξιδιωτικό περιοδικό  Travel+Leisure ασχολήθηκε με το Airbnb ψάχνοντας για τα καλύτερα σπίτια διακοπών.

Ανάμεσα σε εκατοντάδες σπίτια ανά τον κόσμο ξεχώρισε 8 σπίτια που έχουν θέα που κόβει την ανάσα, υψηλής ποιότητας παροχές και παρέχουν τη γαλήνη και την άνεση που όλοι αποζητούμε στις διακοπές μας. Το highlight της λίστας, η ελληνική συμμετοχή, που δεν μπορούσε να αποφύγει το σχολιασμό τόσο του περιοδικού όσο και του δικού μας. Ανάμεσα στα 8 καλύτερα σπίτια του Airbnb βρίσκεται μια σπηλιά – κατοικία 250 ετών στην Σαντορίνη. Το σπάνιο σπίτι διαθέτει ιδιωτική βεράντα για χαλάρωση, δείπνο και ηλιοθεραπεία, πισίνα και μπορεί κανείς να τα κάνει όλα αυτά απολαμβάνοντας την πιο πιο εντυπωσιακή θέα της Σαντορίνης και της Θηρασιάς.

Το Hector Cave House στην Καλντέρα δεν μένει πανέμορφο μόνο στο εξωτερικό του, καθώς έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον και στο εσωτερικό με παροχές που καλύπτουν όλες τις ανάγκες και σαντορινιά διακόσμηση. «Ποιός θα πίστευε ότι υπήρχε κάτι σαν σπίτι-σπήλαιο με θέα; Το Hector Cave House κτίστηκε μέσα στο βράχο της Καλντέρας πριν 250 χρόνια. Διαθέτει ιδιωτική βεράντα για χαλάρωση, δείπνο και ηλιοθεραπεία, με φόντο την πιο εντυπωσιακή θέα της Σαντορίνης και της Θηρασιάς», σημειώνει το περιοδικό για το ενοικιαζόμενο σπίτι στη Σαντορίνη.

Δείτε τη λίστα με τα 8 καλύτερα ενοικιαζόμενα σπίτια της Airbnb:

Μεσαιωνικό χωριό Riva de Solto, Ιταλία

Εκουαδόρ

Θέα στον Πύργο του Άιφελ, Παρίσι

Λίμνη Κόμο, Ιταλία

Οκλαντ, Νέα Ζηλανδία

Sydney Opera House και Harbour Bridge

Κωνσταντινούπολη

The Hector Cave House – Καλντέρα, Σαντορίνη

Comments