Εάν θέλεις να γίνεις και εσύ οικοδεσπότης μέσω της πλατφόρμας Airbnb, σου βρήκαμε την απάντηση σε 3 συχνές απορίες σου.

Τα τελευταία χρόνια ολοένα και περισσότεροι επιλέγουν για τη διαμονή τους καταλύματα μέσω της Airbnb. Ακόμα περισσότεροι είναι εκείνοι, που διαθέτουν τους χώρους τους στην πλατφόρμα για να τους εκμεταλλευτούν αντίστοιχα. Εάν ενδιαφέρεσαι και εσύ με τη σειρά σου να καταχωρήσεις τον χώρο σου στην πλατφόρμα Airbnb για να τον εκμεταλλευτείς οικονομικά, αλλά αναρωτιέσαι ακόμα πως γίνεται η διαδικασία, σου έχουμε την απάντηση.

Ψάξαμε, ρωτήσαμε και μάθαμε τις απαντήσεις σε 3 συχνές απορίες σου σχετικά με την Airbnb.

Μπορώ να γίνω οικοδεσπότης στην Airbnb;

Φυσικά και μπορείς να γίνεις! Ολοένα και προστίθενται περισσότερες περιοχές στην πλατφόρμα Airbnb. Μπορείς να καταχωρήσεις δωρεάν το διαμέρισμα σου, ολόκληρο σπίτι, ιδιωτικά δωμάτια ακόμα και δεντρόσπιτα και κάστρα. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα πρότυπα της κοινότητας της Airbnb, μπορείς να πατήσεις εδώ.

Πόσο θα χρεώσω το κατάλυμα μου;

Η τιμή, που θα βάλεις στο κατάλυμα σου, εξαρτάται από εσένα. Πάντα όμως η ομάδα της Airbnb είναι στο πλευρό σου για να σου προτείνει προτάσεις ώστε ο χώρος σου να γίνει ακόμα πιο ανταγωνιστικός και με μεγαλύτερα έσοδα για εσένα. Όταν δημιουργείς μια καταχώρηση στην πλατφόρμα της Airbnb, εκείνη σου προτείνει μια τιμή με βάση την τοποθεσία της, τα τετραγωνικά μέτρα, τις παροχές που προσφέρεις κτλ. Μάλιστα, σου δίνει τη δυνατότητα να ορίσεις τιμή ανά διανυκτέρευση, ανά εβδομάδα ή ακόμα και ανά μήνα. Το εργαλείο Έξυπνης Τιμολόγησης, που θα βρεις, θα σε βοηθήσει να επωφεληθείς στο μέγιστο από την καταχώρησή σας στην Airbnb.

Πως θα πληρωθώ;

Όλες οι πληρωμές γίνονται με ασφάλεια σε επεξεργασία μέσω του ηλεκτρονικού συστήματος πληρωμής της Airbnb. Οι επισκέπτες χρεώνονται, όταν γίνεται μία κράτηση και ως οικοδεσπότης πληρώνεσαι 24 ώρες μετά την άφιξη. Ο τρόπος με τον οποίο θα πληρωθείς εξαρτάται από την επιλογή σου. Μπορείς να πληρωθείς άμεσα με τραπεζική κατάθεση, μέσω PayPal ή άλλη μέθοδο της επιλογής σου.

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκέψου την επίσημη ιστοσελίδα της Airbnb.

Comments