Δύο μικροί παράδεισοι σε απόσταση 2 ωρών από την Αθήνα - iTravelling

Τιρκουάζ νερά και λευκές αμμουδιές σε περιμένουν μια ανάσα από την Αθήνα για τις πρώτες βουτιές.

Εάν ψάχνεις παραλίες μακριά από τον πολύ κόσμο, με καταγάλανα νερά μέσα σε ένα πραγματικά πράσινο τοπίο, τότε μην ψάχνεις άλλο μακριά… Μικροί παράδεισοι σε περιμένουν σε απόσταση μόλις 2 ωρών από το κέντρο της Αθήνας. Δύο παραλίες με τιρκουάζ νερά και λευκή άμμο έχουν συγκλονίσει το διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες. Πρόκειται για τις παραλίες της ανατολικής ακτής στην Κεντρική Εύβοια και θα τις βρείτε πολύ κοντά στο χωριό Άγιοι Απόστολοι Ευβοίας.

μια σύντομη απόδραση λοιπόν στην Εύβοια και απόλαυσε από κοντά μικρούς παραδείσους,  κάνοντας τις πρώτες σου βουτιές στα πιο γαλανά νερά. Ας ανακαλύψουμε τις πιο όμορφες παραλίες της Εύβοιας.

Η παραλία Χερόμυλος διαθέτει ψιλό βοτσαλάκι και λευκή άμμο. Αυτό το ψιλό λευκό βότσαλο προσδίδει στα νερά της ένα εκπληκτικό χρώμα όμοιο με αυτό που συναντάς σε παραλίες του Ιονίου.

Η παραλία Λιανή Άμμος είναι ιδανική και για παιδιά, αφού έχει ρηχά, φιλικά νερά και χωρίζεται σε μικρές επιμέρους αμμουδιές. Η ψιλή άμμος σε συνδυασμό με τα καταγάλανα της νερά, την κατατάσσουν σε μαγευτική παραλία. Ο καιρός δεν την πιάνει πολύ και η θάλασσα είναι σχετικά ρηχή.

Τα δέντρα που την περιβάλουν δημιουργούν μεγάλους χώρους σκίασης μόλις 10 μέτρα από το νερό. Είναι ιδανική για οικογένειες αφού η σχετικά ρηχή θάλασσα σε συνδυασμό με την σκιά που δημιουργούν τα ελαιόδεντρα αποτελούν την βασική επιλογή για την προστασία των νεότερων μελών τους.

Δείτε το video με τις όμορφες παραλίες στην Εύβοια:

Comments