Η μυστική παραλία στην Εύβοια που συγκλονίζει τους τουρίστες - iTravelling

Στη βόρεια Εύβοια βρίσκεται η μυστική παραλία με τα γαλαζοπράσινα νερά και την λευκή άμμο. Μάθε ποια είναι.

Εάν ψάχνεις για μυστικές τοποθεσίες σε πολύ κοντινή απόσταση από την Αθήνα, υπάρχει λύση! Ξέχασε για λίγο τα νησιά των Κυκλάδων και τις μακρινές παραλίες της Πελοποννήσου και μυήσου στην μυστικιστική ομορφιά της Εύβοιας. Μια κρυφή παραλία σε περιμένει στη βόρεια πλευρά της Εύβοιας για να σε συγκλονίσει με την ομορφιά της. Ο λόγος για την παραλία της Αρχάμπολης, που θα την βρεις στην βόρεια πλευρά της ανατολικής ακτογραμμής της Καρυστίας, στην Εύβοια.

Η παραλία της Αρχάμπολης προσελκύει τουρίστες από όλο τον κόσμο, με φανατικό κοινό τους Γερμανούς και Ολλανδούς, που ψάχνουν μυστικές τοποθεσίες για απόλυτες γαλήνιες βουτιές. Η παραλία της Αρχάμπολης δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο με την ομορφιά της, αφού όλοι πιστεύουν πως ήρθαν στον επίγειο παράδεισο.  Οι επισκέπτες της παραλίας εντυπωσιάζονται με τα μοναδικά τοπία άγριας ομορφιάς, που την περιβάλλουν. Μερικά από αυτά είναι η κατάληξη του φαραγγιού και η χαράδρα που διαρρέεται από χείμαρρο, ο οποίος ξεκινά από την Όχη και καταλήγει σε έναν γραφικό όρμο., ενώ τα γαλαζοπράσινα νερά και η λευκή άμμος ολοκληρώνουν την παραδεισένια εικόνα.

Πως θα πας στην μυστική παραλία της Αρχάμπολης

Για να προσεγγίσει κανείς την παραλία της Αρχάμπολης μπορεί να γίνει μέσω ενός πλεούμενου ή από τα μονοπάτια Θύμι-Αρχάμπολη και Ευαγγελισμός-Αρχάμπολη.

Comments