Ζήσε στα άκρα σε μια βόλτα με το τελεφερίκ Gelmerbahn - iTravelling

Σε 160% κλίση και χωρίς ζώνες ασφαλείας, η βόλτα με το τελεφερίκ Gelmerbahn στην Ελβετία μετατρέπεται σε γύρο του θανάτου. 

Εάν ψάχνεις πως θα ανεβάσεις την αδρεναλίνη στα ύψη και να ζήσεις μια πρωτόγνωρη και άκρως επικίνδυνη εμπειρία, τότε δεν έχει παρά να επισκεφτείς την Ελβετία και συγκεκριμένα τη λίμνη Gelmer. Στη λίμνη αυτή μη βιαστείς να βουτήξεις, αλλά να ανέβεις στο διάσημο και πιο επικίνδυνο τελεφερίκ της.

Σε κλίση 160% και χωρίς ζώνες ασφαλείας, το τελεφερίκ Gelmerbahn σε ανεβάζει στα 6.000 πόδια και μετατρέπει τη βόλτα σου σε γύρο του θανάτου. Ιδανική επιλογή για όσους δεν έχουν υψοφοβία ή δοκιμάζουν τα όρια αντοχής και φόβου τους….

Το διάσημο τελεφερίκ Gelmerbahn βρίσκεται στη λίμνη Gelmer στη Βέρνη και μπορεί να μεταφέρει σε μία βόλτα του έως 24 επιβάτες, που είναι έτοιμοι να δουν πώς είναι να πέφτει κανείς από έναν γκρεμό! Όπως αναφέραμε και παραπάνω, δεν υπάρχουν ζώνες ασφαλείας εκτός από μια μεταλλική μπάρα στην οποία μπορεί κανείς να κρατηθεί.

Η ιστορία του τελεφερίκ Gelmerbahn

Η ιστορία του τελεφερίκ Gelmerbahn ξεκινά από το 1926, το οποίο λειτουργούσε τότε ως μέσο μεταφοράς για τους εργάτες, που κατασκεύαζαν το φράγμα της λίμνης. Το 2011 μετατράπηκε σε επιβατικό τρένο και από τότε υποδέχεται μερικούς πολύ τολμηρούς τουρίστες!

Comments