Βόλτα με το πιο χριστουγεννιάτικο τραμ της Ευρώπης - iTravelling

Ένα τραμ στη Βουδαπέστη με εκατοντάδες λαμπάκια και χριστουγεννιάτικα στολίδια μοιάζει λες και έχει βγει από παραμύθι.

Το πιο γιορτινό τραμ της Ευρώπης

Τα Χριστούγεννα μαγεύουν μικρούς και μεγάλους. Οι χριστουγεννιάτικοι στολισμοί, οι εκδηλώσεις και οι βόλτες σε στολισμένες γειτονιές είναι από τα πιο αγαπημένα μας πράγματα αυτό τον καιρό. Αν πάλι αγαπάς τα Χριστούγεννα, αλλά έχεις αδυναμία στα ταξίδια και το design, τότε μην χάνεις καιρό και ταξίδεψε ως τη Βουδαπέστη για μια αξέχαστη βόλτα με το τραμ!

Η Βουδαπέστη, εκτός από μοναδικά αξιοθέατα, ατμόσφαιρα και ιστορία, διαθέτει το πιο χριστουγεννιάτικο αξιοθέατο, που κινείται! Η Βουδαπέστη, όπως κάθε ευρωπαϊκή πόλη, μπορεί να φοράει τα γιορτινά της και να προσκαλεί όλους μας να γιορτάσουμε αυτές τις μέρες στα γραφικά δρομάκια της και να διασκεδάσουμε στα κοσμικά events της, όμως αυτό που κλέβει τις εντυπώσεις δεν είναι το χριστουγεννιάτικο δέντρο της πόλης, αλλά το τραμ. Το πιο χριστουγεννιάτικο τραμ βρίσκεται στη Βουδαπέστη και αποθανατίστηκε από πολλούς φωτογράφους ανά τον κόσμο, μεταξύ αυτών και του Rizsavi Tamás.

Το πιο χριστουγεννιάτικο τραμ είναι λες και έχει βγει από κάποιο παραμύθι. Εκατοντάδες λαμπάκια και χριστουγεννιάτικα στολίδια διακοσμούν το τραμ, που σας δίνει  τη δυνατότητα να κάνετε μια μαγευτική βόλτα στην πόλη, ειδικά το βράδυ. Η βόλτα στην ουγγρική πρωτεύουσα με το συγκεκριμένο τραμ έχει γοητεύσει τους πάντες κάνοντας τις φωτογραφίες γρήγορα viral στο διαδίκτυο.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments