Τι θα φάμε στα Καλάβρυτα: Οι 3 πιο νόστιμες διευθύνσεις - itravelling.gr

Για να μη ψάχνεις τελευταία στιγμή, μάθε που πρέπει να κάνεις στάση για νόστιμο φαγητό στα Καλάβρυτα.

Ο χειμώνας είναι πλέον εδώ και τα σαββατοκύριακα παίρνουν άλλη διάσταση με μικρές αποδράσεις στη φύση. Εάν στο πρόγραμμα σου έχουν μπει τα Καλάβρυτα, τότε κάθισε αναπαυτικά και μάθε όλα όσα χρειάζεσαι για αυτό τον ξεχωριστό ελληνικό προορισμό ΕΔΩ. Μόλις χαράξεις το πρόγραμμα των εξερευνήσεων, κάνε ένα διάλειμμα για ανασύνταξη δυνάμεων για ένα νόστιμο φαγητό στα Καλάβρυτα.

Στα Καλάβρυτα θα μπορέσεις να απολαύσεις παρθένα φύση, βουνά με ποτάμια να εναλλάσσονται, χιονισμένες βουνοκορφές, ένα παραδοσιακό τρένο να σε ξεναγεί στα κοντινά παραδοσιακά χωριά, αλλά και σπήλαια με πολλά μυστικά… Φτιάξε ένα άκρως «αθλητικό» πρόγραμμα, γιατί η στάση για φαγητό στα Καλάβρυτα υπόσχεται να σε γεμίσει αναμνήσεις και πολλές, πολλές θερμίδες…

Το iTravelling.gr σου δίνει τις 3 καλύτερες διευθύνσεις για νόστιμο φαγητό στα Καλάβρυτα.

Βαρβιτσιώτης

Τι θα φάμε στα Καλάβρυτα: Οι 3 πιο νόστιμες διευθύνσεις - itravelling.gr

Αποτελεί την πιο αγαπημένη επιλογή για φαγητό στην περιοχή. Πήγαινε πεινασμένος και απόλαυσε το φαγητό σου δίπλα στο τζάκι. Ο φιλόξενος πάντα ιδιοκτήτης και το εξυπηρετικό προσωπικό θα σε κάνουν ένα γρήγορο ταξίδι στις τοπικές γεύσεις με νόστιμα πιάτα. Δεν θα μπορείς να σταματήσεις να τρως, γι΄ αυτό φρόντισε να διανυκτερεύσεις στην περιοχή. Εκεί θα απολαύσεις ντόπια κρεατικά μαγειρεμένα με παραδοσιακό τρόπο, ενώ τα κρασιά της περιοχής θα σε συνοδεύσουν προς την χώνεψη… Μη φύγεις, εάν δεν δοκιμάσεις τη χοιρινή τηγανιά.

Ρομάντζο

Τι θα φάμε στα Καλάβρυτα: Οι 3 πιο νόστιμες διευθύνσεις - itravelling.gr

Εάν πάλι είσαι της πιο κλασσικής και βαριάς κουζίνας, το Ρομάντζο σε περιμένει για ένα δείπνο με θέα τον μουντζούρη και εξαιρετικά μαγειρευτά πιάτα. Αξίζει να δοκιμάσεις το μοσχαράκι με τις χυλοπίτες αλλά και το κοκκινιστό κουνέλι.

Το Σπιτικό

Τι θα φάμε στα Καλάβρυτα: Οι 3 πιο νόστιμες διευθύνσεις - itravelling.gr

Για εσένα που δεν αποχωρίζεσαι τα πιάτα της μαμάς, το οινομαγειρείο «Το Σπιτικό» σε περιμένει στα Καλάβρυτα για νόστιμα μαγειρευτά, από αρνάκι της γάστρας και αγκινάρες μέχρι λαχανοντολμάδες και φρέσκια πρασοκρεατόπιτα σερβίρονται στο τραπέζι σου για να συνοδεύσουν το σπιτικό τσίπουρο.

Comments