Θέρμα: Βουτιά σε καυτή παραλία στην Κίμωλο

Το ταξίδι στην Κίμωλο επιφυλάσσει καυτές βουτιές στην παραλία Θέρμα με τα ιαματικά νερά και τους βράχους, που «λιώνουν».

Ετοιμάζεσαι για διακοπές στην Κίμωλο; Εάν ψάχνεις για μια μοναδική ταξιδιωτική εμπειρία στην Κίμωλο, η παραλία Θέρμα δε θα σε απογοητεύσει. Το ηφαιστειογενές έδαφος της Κιμώλου έχει χαρίσει στο νησί μοναδικές παραλίες με πλούσια ιστορία. Η παραλία Θέρμα θα προσελκύσει το ενδιαφέρον σου αλλά και τα κλικς της φωτογραφικής μηχανής σου.

Θέρμα: Βουτιά σε καυτή παραλία στην Κίμωλο

Στην παραλία Θέρμα για καυτές βουτιές

Στην παραλία Θέρμα για καυτές βουτιές

Την παραλία Θέρμα μπορείς να την προσεγγίσεις μόνο με καραβάκι. Αποτελεί μια πανέμορφη παραλία με γαλαζοπράσινα νερά και ψηλά κίτρινα βράχια, που «λιώνουν». Τα βράχια στην παραλία Θέρμα λιώνουν στην κυριολεξία λόγω των ιαματικών νερών, που βγαίνουν από μια μικρή σχισμή του βράχου. Κατά την εξερεύνησή σου, θα βρεις στα αριστερά σου τον βράχο, που αναβλύζει το νερό, όμως μην κάνεις το λάθος να βάλεις το χέρι σου, καθώς το νερό πραγματικά βράζει!

Στην παραλία Θέρμα για καυτές βουτιές

Είτε ψάχνεις για ζεστά νερά, είτε θέλεις να βιώσεις μια μοναδική περιπέτεια εξερεύνησης στην Κίμωλο, η παραλία Θέρμα θα σε ενθουσιάσει. Μπορείς να κολυμπήσεις σε νερά, που έχουν κανονική θερμοκρασία για την εποχή, ενώ όσο πλησιάζεις στην ακτή μπορεί να αγγίξουν τους 50 βαθμούς Κελσίου. Τα βράχια στην παραλία κρύβουν υπόγειους «θησαυρούς», αφού όσοι έχουν προμηθευτεί τις μάσκες τους θα μπορέσουν να δουν την υδάτινη ζωή της Κιμώλου και να απολαύσουν ένα πλούσιο βυθό με ιστορία.

Θέρμα: Βουτιά σε καυτή παραλία στην Κίμωλο

Μια μικρή παραλία στη μέση του πουθενά

Θέρμα: Βουτιά σε καυτή παραλία στην Κίμωλο

Για να είναι προετοιμασμένος για την άφιξη σου στην παραλία Θέρμα, καλό είναι να φέρεις μαζί σου όλα τα απαραίτητα (νερό, τρόφιμα, αντηλιακό) και να απολαύσεις ανενόχλητος τις βουτιές σου. Η καυτή παραλία στην Κίμωλο διαθέτει μια πολύ μικρή λωρίδα χρυσής άμμου πολύ κοντά στην ιαματική πηγή, ενώ οι βράχοι προκαλούν γωνιές σκιάς το μεσημέρι. Αξίζει να εξερευνήσεις και τις γύρω παραλίες με το καραβάκι και να αφεθείς στην παρθένα ομορφιά της Κιμώλου.

Για περισσότερες πληροφορίες για την Κίμωλο, μπες στο discoverkimolos.com.

Comments