Στο Ντουμπάι το πιο ακριβό παγωτό στον κόσμο - iTravelling

Στην χώρα της υπερβολής, στο καυτό Ντουμπάι και την gelateria Scoopi Cafe, το παγωτό στοιχίζει λίγο παραπάνω από όσο υπολόγιζες…

Ο καιρός άρχισε να φτιάχνει και εσύ ψάχνεις τρόπους να δροσιστείς… Και τι δε θα έδινες για ένα παγωτό σωστά; Το θέμα είναι όμως θα έδινες ακόμα και 730 ευρώ για μία μπάλα παγωτού; Στο καυτό Ντουμπάι, τη χώρα της υπερβολής, όπως πολλοί αποκαλούν, το παγωτό είναι για λίγους και εκλεκτούς, αφού εκεί θα βρεις το πιο ακριβό παγωτό στον κόσμο. Μπορεί στην Ελλάδα τα 730 ευρώ να θυμίζουν σε κάποιους μισθούς παλαιάς εποχής (που φτάσαμε;!), όμως εκεί αποτελεί την τιμή της πιο εκλεκτής μπάλας παγωτού. Ο λόγος για τη gelateria Scoopi Cafe, η οποία βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και σερβίρει ένα εξαιρετικά γευστικό παγωτό, φτιαγμένο από σπάνια υλικά και τσουχτερή τιμή.

Ο ιδιοκτήτης της gelateria, Zubin Doshi, δημιούργησε αυτή τη μοναδική γεύση ύστερα από πέντε εβδομάδες, ενώ τα υλικά, που απαιτεί το παγωτό, είναι σπάνια καθώς έχουν έρθει στο Ντουμπάι από διάφορα σημεία του κόσμου: Βανίλια Μαγαδασκάρης, σαφράν από το Ιράν, μαύρη τρούφα από την Ιταλία και εδώδιμα φύλλα χρυσού 23 καρατίων για επικάλυψη είναι τα βασικά συστατικά του, ενώ υπάρχει και ένα μυστικό στη συνταγή που δεν αποκαλύπτεται.

Το παγωτό δεν σερβίρεται όπως και όπως, αλλά μόνο σε μπολ Versace, το οποίο μπορεί ο χρήστης να πάρει στο τέλος μαζί με το κουταλάκι.

Δες πως σερβίρεται το πιο ακριβό παγωτό στο Ντουμπάι:

Comments