Στα άδυτα της βασιλικής σουίτας του Burj Al - Arab στο Ντουμπάι - iTravelling

Εισβάλουμε στη σουίτα του Burj Al – Arab και μαθαίνουμε πως περνούν τη νύχτα τους οι «βασιλιάδες» του Ντουμπάι.

Ένα ταξίδι στο Ντουμπάι αποτελεί όνειρο ζωής πολλών ανθρώπων. Άλλοι επιθυμούν να ζήσουν μόνιμα στη χλιδή και την υψηλή θερμοκρασία του Ντουμπάι και άλλοι αρκούνται σε ένα πολυτελέστατο ολιγοήμερο ταξίδι. Σε όποια κατηγορία κι αν ανήκεις, το Ντουμπάι περιμένει να σε μαγέψει και να σε παρασύρει στην ανατολίτικη χλιδή του.

Είναι γεγονός πως το Ντουμπάι πλέον έχει πάρει για τα καλά τα ηνία από την κοσμική Νέα Υόρκη και έχει γίνει το νέο «Big thing» στο χώρο του travelling. Το καυτό –κυριολεκτικά- Ντουμπάι είναι έτοιμο να σου προσφέρει μια διαφορετική ταξιδιωτική εμπειρία ανάμεσα στην ασιατική του φιλοσοφία και την υψηλή τεχνολογία, ενώ πολυτελείς παροχές σε περιμένουν σε κάθε γωνιά της πόλης. Όπως είναι φυσικό, τα βλέμματα μαγνητίζει το μοναδικό στον κόσμο 7αστερο ξενοδοχείο, Burj Al – Arab, που σε προκαλεί έστω και για μία μόνο βόλτα.

Ο λόγος για το Burj Al- Arab, το 7στερο ξενοδοχείο στο Ντουμπάι, που προσελκύει τα βλέμματα και κλέβει τις εντυπώσεις. Μπορεί να είναι ελάχιστοι εκείνοι, που έχουν τη δυνατότητα να κλείσουν ένα δωμάτιο στο Burj Al – Arab, εμείς όμως καταφέραμε και μπήκαμε στα άδυτα όχι απλά του Burj Al – Arab, αλλά της βασιλικής σουίτας του! Το ξενοδοχείο Burj Al-Arab βρίσκεται λίγο έξω από τις ακτές του Ντουμπάι, σε ένα τεχνητό νησί που φτιάχτηκε ειδικά γι’ αυτό. Η βασιλική σουίτα του ξενοδοχείου Burj Al-Arab είναι στην ουσία μια εντυπωσιακή έπαυλη 780 τετραγωνικών μέτρων, που διαθέτει δύο master υπνοδωμάτια, ένα σαλόνι, ένα δωμάτιο τραπεζαρίας, ένα ιδιωτικό σινεμά και σπα, καθώς και ένα εσωτερικό ασανσέρ μεταξύ των ορόφων της σουίτας.

Εάν παρόλα αυτά είσαι πεπεισμένος πως μπορείς να κάνεις κράτηση τώρα στη βασιλική σουίτα του Burj Al- Arab, σου προτείνουμε να κάτσεις αναπαυτικά και να διαβάσεις προσεχτικά τη τιμή για τη μία διανυκτέρευση. Το ποσό ανέρχεται στα 27.000 δολάρια (19.700 ευρώ) παρέα με μία Rolls Royce και έναν σοφέρ για τις βόλτες σου στην πόλη.

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments