Πρωτόγνωρη διαμονή σε ξενοδοχείο - τελεφερίκ πάνω από τις Άλπεις - iTravelling

Το νέο ξενοδοχείο – τελεφερίκ της Airbnb κρέμεται σε ύψος 2.700 μέτρων πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο Courchevel.

Εάν είσαι από αυτούς, που δεν αγαπούν το καλοκαίρι και σκέφτεσαι πως θα επιμηκύνεις το χειμώνα, η λύση βρίσκεται στο ξενοδοχείο – τελεφερίκ στις Άλπεις. Ένα τελεφερίκ επανασχεδιάστηκε και μεταμορφώθηκε σε ένα μοναδικό ξενοδοχείο από την εταιρεία Airbnb. Η μοναδικότητα του εν λόγω ξενοδοχείου δεν είναι μόνο στο μέρος, που βρίσκεται, αλλά και στο γεγονός πως υπάρχει ένα και μόνο δωμάτιο. Στην ουσία μιλάμε για ένα βαγόνι τελεφερίκ, το οποίο κρέμεται κυριολεκτικά στον αέρα σε ύψος 2.700 μέτρων πάνω από το χιονοδρομικό κέντρο Courchevel στις γαλλικές Άλπεις, προσφέροντας μια μοναδική εμπειρία διαμονής.

Το πανέμορφο δωμάτιο διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο με δύο κρεβάτια, που μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι τέσσερα άτομα και ένα μικρό καθιστικό. Είναι ντυμένο με ζεστά χρώματα, ενώ αγκαλιάζεται από παράθυρα. Η θέα, όπως είναι αναμενόμενο, εκπληκτική και λευκή!

Πριν από περίπου ένα χρόνο, η Airbnb επιβράβευε τις 24ωρες αποδράσεις προσφέροντας σε τέσσερις τυχερούς τη δυνατότητα να μείνουν εδώ, απολαμβάνοντας πολυτελή διαμονή με όλες τις ανέσεις σε ένα μοναδικό φυσικό τοπίο. Η εξέλιξη για το ξενοδοχείο – τελεφερίκ, όπως όλα έδειξαν, ήταν βέβαιη και θετική, με αποτέλεσμα το πρωτότυπο ξενοδοχείο – τελεφερίκ να συνεχίζει τη λειτουργία του έως σήμερα.

Οι δύσκολες συνθήκες διαμονής στο κενό δε πτόησαν τους ενοίκους κάνοντας τα τηλέφωνα του ξενοδοχείου να παίρνουν φωτιά από τις κρατήσεις. Γι’ αυτό εάν το σκέφτεσαι σοβαρά να μείνεις στο παράξενο αυτό ξενοδοχείο, μη χάνεις χρόνο!

Comments