5 ρομαντικά εστιατόρια δίπλα στο νερό - iTravelling.gr

Εάν ψάχνεις ιδέες για ένα ρομαντικό δείπνο στο ταξίδι σας, αυτά είναι τα καλύτερα εστιατόρια δίπλα στο νερό.

Η συνταγή για ένα επιτυχημένο ρομαντικό δείπνο είναι απλή: χρειάζεται καλή παρέα, ατμόσφαιρα, θέα και μενού με εκλεπτυσμένες γεύσεις. Την παρέα και το μενού το διαλέγεις εσύ, την ατμόσφαιρα με τη θέα άσε να στην προσφέρουν τα παρακάτω εστιατόρια. Με θέα τη θάλασσα, μια λίμνη ή διάσημα κανάλια, αυτά τα ρομαντικά εστιατόρια θα σε πείσουν να ταξιδέψεις μέχρι εκεί και να ζήσεις ρομαντικές στιγμές!

Το itravelling.gr βρήκε τα 5 πιο ρομαντικά εστιατόρια στον κόσμο, που βρίσκονται δίπλα στο νερό:

La Sponda στο Positano της Ακτής Αμάλφι

Θεωρείται ένα από τα θρυλικά ξενοδοχεία της περιοχής. Ο λόγος για το Le Sirenuse και το εστιατόριο του La Sponda, το οποίο προσφέρει μια εκπληκτική θέα προς την Ακτή Αμάλφι. Με θέα τη θάλασσα και με εκλεκτές γεύσεις από τον βραβευμένο με αστέρι Michelin σεφ Matteo Temperini η επιτυχία θεωρείται δεδομένη. Το ρομαντικό σκηνικό ολοκληρώνουν τα 400 κεριά, που ανάβουν το βράδυ στο εστιατόριο.

The Rock στη Ζανζιβάρη

Το συγκεκριμένο εστιατόριο είναι ίσως το πιο πολυφωτογραφημένο μέρος της Ζανζιβάρης. Κοντά στην παραλία Michanwi Pingwe βρίσκεται πάνω σε ένα κομμάτι βράχου, το οποίο μπορείς να προσεγγίσεις, είτε με τα πόδια, όταν δεν έχει παλίρροια, είτε με βάρκα. Διαθέτει μόνο 12 τραπέζια, οπότε κάνε κράτηση νωρίς για θέα στον Ινδικό ωκεανό.

Κόκκινο Ποδήλατο στη Σαντορίνη

Σε ελληνικά ύδατα και συγκεκριμένα στην Οία της Σαντορίνης σε περιμένει το Κόκκινο Ποδήλατος, ένα μοναδικό εστιατόριο με αμφιθεατρική θέα και μεσογειακή κουζίνα με σαντορινιά προϊόντα. Η θέα προς το ηφαίστειο είναι ασυναγώνιστη!

Tugra Restaurant & Lounge στην Κωνσταντινούπολη

Με θέα τη φωτισμένη γέφυρα του Βοσπόρου, εδώ θα απολαύσεις ρομαντικό δείπνο με κεριά σε ένα παλάτι του 1863. Παραδοσιακή κουζίνα και μαγευτική θέα, που κερδίζει τις εντυπώσεις.

Club del Doge στη Βενετία

Δε γίνεται να μιλάμε για ένα ρομαντικό δείπνο και να μην κάνουμε μια αναφορά στη Βενετία. Με θέα το Μεγάλο Κανάλι, στο εστιατόριο αυτό θα απολαύσεις βενετσιάνικη κουζίνα στη βεράντα, που μοιάζει να επιπλέει στα νερά του καναλιού.

Comments