Τραπέζια σε 15 ρομαντικά εστιατόρια που κερδίζουν τις εντυπώσεις - iTravelling

Ειδυλλιακή ατμόσφαιρα, θέα και καλή παρέα: το τρίπτυχο για μια ιδανική βραδιά! Αυτά είναι τα πιο ρομαντικά εστιατόρια στον κόσμο.

Ένα δείπνο με θέα αποτελεί ιδανική περίπτωση για δύο, που επιθυμούν μια ρομαντική στιγμή! Είναι γεγονός πως πολλά ξενοδοχεία ανά τον κόσμο διαθέτουν προσεγμένα ρομαντικά εστιατόρια με εκπληκτική θέα στον ορίζοντα της πόλης ή σε κάποιο τουριστικό αξιοθέατο. Δεν είναι λίγα εκείνα, που σας προσφέρουν την άμεση επαφή με το απέραντο γαλάζιο!

Η απόλαυση του φαγητού σ’ ένα ειδυλλιακό περιβάλλον και με την αντίστοιχη καλή παρέα, αναμφίβολα είναι ιδανική περίσταση! Το ειδυλλιακό περιβάλλον του εστιατορίου συμπληρώνει η ατμοσφαιρική διακόσμηση με αναμμένα κεριά ή φαναράκια, πράσινες, φυσικές λεπτομέρειες, ενώ ιδανική ακολουθία η μουσική ενορχήστρωση της βραδιάς.

Στα παρακάτω 15 τραπέζια ρομαντικών εστιατορίων, η επιλογή των πιάτων έπεται της θέας. Δείτε τα καλύτερα τραπέζια σε ρομαντικά εστιατόρια ανά τον κόσμο, που κερδίζουν τις εντυπώσεις. Ανάμεσα τους βρίσκεται και ένα ελληνικό εστιατόριο.

Huka Lodge, Νέα Ζηλανδία

Bushmans Kloof, Νότια Αφρική

Maasai Mara, Νότια Αφρική

Remodels Αpartments, Παρίσι

Angsana Resort, Μαλδίβες

Makakatana Bay Lodge, Νότια Αφρική

Gili Lankanfushi, Μαλδίβες

Carlisle Bay, Αντίγκουα

Baros, Μαλδίβες

Dusit Thani, Μαλδίβες

Bany Αv tree Cabomarques, Ακαπούλκο

Maro Μare Short, Μεξικό

Anantra Huahin Resort, Ταϊλάνδη

Μεγάλη Βρετανια, Αθήνα

Fair Monte, Μόντε Κάρλο

Comments