Το tip για να παίρνεις πρώτος τη βαλίτσα στο αεροδρόμιο - iTravelling

Ταξιδεύεις συχνά; Σου έχουμε το απόλυτο κόλπο για να μην καθυστερείς άλλο πια περιμένοντας τη βαλίτσα σου στο αεροδρόμιο.

Τα ταξίδια με αεροπλάνο είναι μια ξεχωριστή εμπειρία. Το αεροπλάνο ως μέσο είναι αρκετά πιο ασφαλές και άνετο και σε μεταφέρει σε μαγικούς προορισμούς του εξωτερικού πολύ γρήγορα. Τι γίνεται όμως με τις ατελείωτες ώρες αναμονής στο αεροδρόμιο; Σίγουρα θα σου έχει τύχει έστω μια φορά να περιμένεις με τις ώρες τη βαλίτσα σου στο αεροδρόμιο. Εάν κουράστηκες από αυτή την κατάσταση και ψάχνεις μανιωδώς μια λύση, άφησε για λίγο ό,τι κάνεις και διάβασε προσεχτικά. Το iTravelling μετά από πολλά αεροπορικά μίλια και έρευνα ανακάλυψε το κόλπο, που θα σε κάνει να μην καθυστερείς άλλο περιμένοντας τη βαλίτσα σου στο αεροδρόμιο.

Εάν δεν ταξιδεύεις στην πρώτη θέση, όπου τα πράγματα αλλάζουν κατά πολύ στην εξυπηρέτηση των επιβατών, σου έχουμε το tip, που θα λατρέψεις.. Το απόλυτο tip για να έχεις τη βαλίτσα σου στην ώρα της κρύβεται σε ένα αυτοκόλλητο. Κι όμως για να αποφύγεις τη χρονοβόρα διαδικασία της αναμονής της βαλίτσας σου στο αεροδρόμιο το μόνο, που έχεις να κάνεις, είναι να κολλήσεις ένα αυτοκόλλητο με την ένδειξη “Εύθραυστο” στη βαλίτσα σου. Αυτό το τρικ θα κάνει τη βαλίτσα σου να ρθει νωρίτερα σε εσένα, καθώς πάντα κατά κανόνα οι βαλίτσες με τη συγκεκριμένη ένδειξη μπαίνουν τελευταίες στο χώρο των αποσκευών και φυσικά βγαίνουν πρώτες.

Τι λες θα το δοκιμάσεις;

Comments