Χειραποσκευή: Διαστάσεις - κιλά - iTravelling

Αναρωτιέσαι ακόμα τι χειραποσκευή να πάρεις στην πτήση σου; Ψάξαμε και βρήκαμε τι πρέπει να προσέξεις για να είσαι έτοιμος με όποια εταιρεία κι αν πετάς.

Ένα από τα πιο δύσκολα κομμάτια, κατά την προετοιμασία για ένα ταξίδι, είναι το πακετάρισμα. Πολλοί είναι εκείνοι που δυσκολεύονται να αποφασίσουν τι πράγματα χρειάζονται μαζί τους και πως θα τα χωρέσουν όλα σε μια αποσκευή. Τι γίνεται όμως όταν πρέπει να πάρεις μία χειραποσκευή;

Είτε αποφάσισες να ταξιδέψεις με όσο λιγότερα πράγματα γίνεται, είτε αναγκάστηκες να πάρεις και χειραποσκευή για τα χωρέσεις όλα τα δώρα, που θα φέρεις στους αγαπημένους σου, θα πρέπει να ερευνήσεις το θέμα καλά, πριν αρχίζεις να την γεμίζεις. Όταν λέμε να ψάξεις για τη χειραποσκευή σου φυσικά και δεν εννοούμε το χρώμα αλλά τις διαστάσεις της. Κάθε αεροπορική εταιρεία επιβάλλει τις δικές της ιδανικές διαστάσεις για τη χειραποσκευή. Ακόμα, μαζί με τις διαστάσεις αλλάζουν και τα κιλά, που θα ζυγίζει η χειραποσκευή σου στο τέλος. Πριν αρχίσεις να αγχώνεσαι, το iTravelling  βρήκε για εσένα τι όρια επιβάλλει κάθε εταιρεία για τη χειραποσκευή σου.

Κάθισε αναπαυτικά και μάθε τι χειραποσκευή πρέπει να έχεις ανάλογα με την αεροπορική εταιρεία, που πετάς.

Η  ιδανική χειραποσκευή σύμφωνα με την εταιρεία που πετάς - itravelling.gr

Βρες εδώ την ιδανική χειραποσκευή και ταξίδεψε χωρίς άγχη. 

Comments