Το Sofitel Athens Airport ανοίγει τις πύλες του για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι - itravelling.gr

Το Sofitel Athens Airport υποδέχεται και πάλι τους επισκέπτες του από την 1η Ιουλίου, σε συνάρτηση με την περαιτέρω απελευθέρωση των διεθνών πτήσεων,

Το Sofitel Athens Airport άνοιξε και πάλι τις πόρτες του την Τετάρτη 1η Ιουλίου 2020, σε συνάρτηση με την περαιτέρω απελευθέρωση των διεθνών πτήσεων, για να υποδεχθεί επισκέπτες από την Ελλάδα και όλο τον κόσμο, προσφέροντας το υψηλό επίπεδο φιλοξενίας που το διακρίνει από την πρώτη μέρα της λειτουργίας του.

Το Sofitel Athens Airport ανοίγει τις πύλες του για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι - itravelling.gr

Σε μια στρατηγική τοποθεσία, λίγα βήματα από τo terminal αφίξεων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών “Ελευθέριος Βενιζέλος”, το Sofitel Athens Airport, μέλος της Accor, εισέρχεται δυναμικά στη νέα εποχή επανεκκίνησης του ελληνικού τουρισμού με απόλυτη ασφάλεια και προστασία για τους φιλοξενούμενούς του.
Το Sofitel Athens Airport ανοίγει τις πύλες του για ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι - itravelling.gr

Πλήρως προετοιμασμένη και εναρμονισμένη με τις τρέχουσες εξελίξεις, η ομάδα του Sofitel Athens Airport εφαρμόζει όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας που έχουν προβλεφθεί από τις αρμόδιες αρχές, καθώς και μια σειρά ενισχυμένων πρωτοκόλλων υγείας και πρόληψης “Health First σε συνδυασμό με τα διεθνή πρότυπα της Accor. Παράλληλα, το ξενοδοχείο έχει λάβει πιστοποίηση από την TÜV Hellas/TÜV Nord για τον σχεδιασμό και την εφαρμογή μέτρων υγιεινής και ασφάλειας, ενώ το προσωπικό του έχει λάβει την απαραίτητη εκπαίδευση σύμφωνα με τα νέα δεδομένα.

Επιπλέον, μέσω της στρατηγικής συνεργασίας της Accor με την AXA, οι επισκέπτες του Sofitel Athens Airport έχουν τη δυνατότητα χρήσης ιατρικών τηλε-διαβουλεύσεων καθώς και πρόσβαση στα εκτεταμένα δίκτυα της AXA για την παροχή υπηρεσιών ιατρικής υποστήριξης.

Ο Γενικός Διευθυντής του Sofitel Athens Airport, κ. Γιώργος Σταύρου ανέφερε χαρακτηριστικά: “Με μεγάλη χαρά και αισιοδοξία η οικογένεια του Sofitel Athens Airport καλωσορίζει την επόμενη μέρα του ελληνικού τουρισμού για να υποδεχθεί και πάλι ταξιδιώτες από κάθε γωνιά του πλανήτη. Έχοντας διαχρονικά ως γνώμονα την παροχή ενός υψηλού επιπέδου υπηρεσιών φιλοξενίας και στο επίκεντρο τους επισκέπτες μας, έχουμε προχωρήσει στην εφαρμογή ενισχυμένων πρωτοκόλλων, ώστε να προσφέρουμε στους καλεσμένους μας ένα αυξημένο αίσθημα ασφάλειας. Πρωτόκολλα, τα οποία βρίσκονται σε πλήρη εναρμόνιση με τις οδηγίες τόσο των ελληνικών αρμόδιων φορέων, όσο και με την πολιτική της Accor. Σε αυτό το πλαίσιο άλλωστε, η συνεργασία της Accor με την AXA μας επιτρέπει να παρέχουμε στους επισκέπτες μας την πρόσβαση σε ένα εκτεταμένο δίκτυο υπηρεσιών υγείας, εφόσον αυτό καταστεί αναγκαίο. Έπειτα από μια πρωτοφανή περίοδο για τον τουρισμό παγκοσμίως, το Sofitel Athens Airport άνοιξε και πάλι τις πόρτες του για να προσφέρει την αυθεντική ελληνική φιλοξενία που χαρακτηρίζει τους ανθρώπους μας, τον κλάδο μας αλλά και ολόκληρη την Ελλάδα”.

Comments