Το πρώτο πάρκο για σκύλους ήρθε στην Κρήτη - iTravelling

Κλείσε εισιτήρια για Κρήτη και αυτή τη φορά πάρε μαζί σου τον τετράποδο φίλο σου για μια βόλτα στο πρώτο πάρκο για σκύλους στο Ηράκλειο.

 

 

Η Κρήτη ανεβαίνει ακόμα περισσότερο στα μάτια των φιλόζωων. Ο λόγος για το πρώτο πάρκο για σκύλους, που άνοιξε τις πύλες του πριν λίγες ημέρες και περιμένει να υποδεχτεί όλους τους τετράποδους φίλους μας για να χαρούν το παιχνίδι τους. Ένας πολύ προσεγμένος χώρος στην περιοχή Καράβολα στο Ηράκλειο παρέχει ασφάλεια (με περίφραξη) για τους ιδιοκτήτες και μη κατοικίδιων.

 

 

Σύμφωνα με το δήμαρχο, κ. Βασίλη Λαμπρινό, υπήρχε η αναγκαιότητα για τη δημιουργία ενός πάρκου για σκύλους, καθώς όμως και η αναγκαιότητα να αγαπήσουν τον καινούργιο χώρο οι δημότες της πόλης. «Ελπίζουμε ότι θα ευχαριστηθούν το πάρκο για σκύλους πρωτίστως οι ιδιοκτήτες κατοικίδιων και τα σκυλιά τους και θα απολαύσουν οφέλη του και όλοι οι υπόλοιποι. Είμαι βέβαιος ότι όσοι το χρησιμοποιούν, θα δείξουν την ανάλογη προσοχή, θα ακολουθούν τις οδηγίες για την ορθή συμπεριφορά εντός του χώρου, και θα φροντίζουν, μαζί με τις αρμόδιες υπηρεσίες του Δήμου, ώστε να παραμείνει καθαρό», επεσήμανε ο δήμαρχος.

 

 

Στο πρώτο πάρκο για σκύλους αναμένεται να υπάρξουν πολλές εκδηλώσεις για τους τετράποδους φίλους με στόχο την ευαισθητοποίηση των ανθρώπων γύρω από τα ζώα αλλά και την αρμονική συνύπαρξή τους.

 

Comments