Αυτή είναι η καλύτερη λύση για ταξίδια με τον σκύλο σου - iTravelling

Ο σχεδιαστής Judson Beaumont έφτιαξε τα καλύτερα τρέιλερ για τη μεταφορά των αγαπημένων τετράποδων στα κοινά ταξίδια μας.

Ετοιμάζεσαι για ταξίδι, έχεις φτιάξει βαλίτσες, τακτοποίησες τα πράγματα και κάθισες αναπαυτικά στο αυτοκίνητο σου. Το σκύλο όμως που τον έβαλες; Για να μην ταλαιπωρείται το καημένο το ζωντανό και εσύ να οδηγείς ήρεμα και προσεχτικά, έρχεται η καλύτερη λύση. Ο Judson Beaumont  φροντίζει για εσένα και σου παρουσιάζει ένα εντυπωσιακό τρέιλερ για σκύλους. Ο διάσημος σχεδιαστής έχει μεγάλη αγάπη στα λατρεμένα τετράποδα και αυτό δεν κρύβεται.

Κάνοντας χρόνια ταξίδια με τα αγαπημένα του τετράποδα, ο Judson Beaumont αντιλήφθηκε τη δυσκολία ενός ήσυχου και ξεκούραστου ταξιδιού τόσο για τον οδηγό, όσο και για τον τετράποδο φίλο του, γι’ αυτό αποφάσισε να βρει τη τέλεια λύση για ταξίδια με σκύλο. Ένα εντυπωσιακό τρέιλερ για σκύλους ήταν το έργο, που παρουσιάζει σε όλους τους ταξιδιώτες με κατοικίδια ζώα, που διαφέρει πολύ από τα συνηθισμένα. Εκτός από βολικό είναι  φυσικά και όμορφο. Το νέο τρέιλερ για σκύλους μέχρι στιγμής διατίθεται για μικρά σκυλιά έως 20 κιλών, ενώ ετοιμάζονται ήδη τα σχέδια και για τα πιο μεγάλα τετράποδα.

Δες παρακάτω τα πιο όμορφα τρέιλερ για άνετα ταξίδια με τον σκύλο σου:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Comments