Ταξιδεύουμε στο «παγωμένο» χωριό του Ντίκενς τα Χριστούγεννα - iTravelling

Το Queen Mary Chill Ice Kingdom άνοιξε τις πύλες του για φέτος και το παραμύθι του Ντικενς είναι μπροστά σου πιο παγωμένο από ποτέ. 

Αν σκέφτεσαι να ταξιδέψεις ως την Αμερική για τις γιορτές, σίγουρα ο πρώτος προορισμός, που σου έρχεται στο μυαλό είναι η φωτισμένη Νέα Υόρκη. Αν παρόλα αυτά ο δρόμος σε πάει προς τη Νότια Καρολίνα, τότε στη βαλίτσα μη βάλεις μόνο τα «ελαφριά» σου ρούχα, αλλά φρόντισε να εξοπλιστείς για παγωμένες εκδρομές.

Στην ηλιόλουστη Νότια Καρολίνα έφτασε και φέτος το παγωμένο βασίλειο, ονόματι Queen Mary Chill Ice Kingdom και είναι έτοιμο για να σε συναρπάσει. Ντύσου ζεστά, πάρε εισιτήριο και ξεκινά το «ζωντανό» ταξίδι στο βιβλίο του Ντίκενς και τη χριστουγεννιάτικη ιστορία του. Περπάτησε στη γειτονιά του Σκρουτζ, απόλαυσε τα χριστουγεννιάτικα κάλαντα, συνάντησε τον συνεταίρο και την οικογένεια του και δες πως ψήνεται η σωστή γαλοπούλα. Όλα τα αξιοθέατα είναι παγωμένα κυριολεκτικά, αφού από τα σκηνικά έως τα ομοιώματα είναι φτιαγμένα και σκαλισμένα από πάγο.

Ο Εμπενίζερ Σκρουτζ είναι κάπου εκεί να σε περιμένει και να σε κάνει να ζήσεις και εσύ τα Χριστούγεννα, όπως πρέπει, δυνατά! Το παγωμένο βασίλειο θα μείνει ανοιχτό από τις 20 Νοεμβρίου έως τις 10 Ιανουαρίου. Προλαβαίνεις!

Πάρε μία γεύση:

Comments