Τα 5 πιο σικάτα εστιατόρια στην Ευρώπη - itravelling.gr

Εστιατόρια που ξεχωρίζουν, όχι μόνο για τις γεύσεις τους, αλλά και για το κομψό τους design.

Καθημερινά διαβάζουμε δεκάδες λίστες με τα καλύτερα εστιατόρια, τα βραβευμένα πιάτα, καθώς και τους πιο δημοφιλείς σεφ. Άλλα αφορούν την Ελλάδα και κάποια εστιατόρια βρίσκονται στο εξωτερικό. Εάν πάλι εσύ θέλεις να μη μείνεις μόνο στο θεωρητικό επίπεδο, αλλά να απολαύσεις υψηλή γαστρονομία και κομψό design στο επόμενό σου ταξίδι, τότε αυτά τα σικάτα εστιατόρια στην Ευρώπη θα γίνουν ο νέος σου στόχος!

Τα παρακάτω εστιατόρια ξεχωρίζουν για το κομψό του design, τη σικάτη διακόσμησή τους και φυσικά για τα κορυφαία πιάτα τους, που σίγουρα θα ενθουσιάσουν τους γευστικούς σου κάλυκες! Το καλύτερο; Όλα αυτά τα εστιατόρια βρίσκονται στην Ευρώπη!

Ας γνωρίσουμε τα 5 πιο σικάτα εστιατόρια στην Ευρώπη:

White Rabbit στη Μόσχα

Τα 5 πιο σικάτα εστιατόρια στην Ευρώπη - itravelling.gr

Στο White Rabbit θα απολαύσεις εκλεκτές γεύσεις με την καλύτερη θέα της πόλης. Το βραβευμένο εστιατόριο κερδίζει τις εντυπώσεις με τον θόλο, που διαθέτει αλλά και όπως μαρτυρά και το όνομά του, με τους μεγάλους λευκούς λαγούς.

Septime στο Παρίσι

Τα 5 πιο σικάτα εστιατόρια στην Ευρώπη - itravelling.grΤα 5 πιο σικάτα εστιατόρια στην Ευρώπη - itravelling.gr

Στην πόλη του Φωτός βρίσκεται το εστιατόριο Septime για να σου χαρίσει ρομαντικά δείπνα με γαλλική ατμόσφαιρα. Εκεί θα βρούμε χειροποίητα τραπέζια, ρουστίκ αίσθηση και μοντέρνο βιομηχανικό χαρακτήρα.

Steirereck στη Βιέννη

Τα 5 πιο σικάτα εστιατόρια στην Ευρώπη - itravelling.gr

Η Βιέννη διαθέτει ίσως τα περισσότερα βραβευμένα εστιατόρια στον κόσμο, μεταξύ αυτών και το σικάτο εστιατόριο Steirereck, το οποίο κερδίζει με την αρχιτεκτονική του κτιρίου που το φιλοξενεί, καθώς και με το luxury χαρακτήρα του.

Alain Ducasse στο Παρίσι

Τα 5 πιο σικάτα εστιατόρια στην Ευρώπη - itravelling.gr

Εάν λατρεύεις τη φουτουριστική σχεδίαση, τότε το Alain Ducasse είναι μονόδρομος για εσένα. Θα βρεις έναν πολυτελή και φουτουριστικό χώρο ώστε να απολαύσεις εκλεκτά πιάτα από βραβευμένους σεφ.

Geranium στην Κοπεγχάγη

Τα 5 πιο σικάτα εστιατόρια στην Ευρώπη - itravelling.gr

Στο Geranium θα απολαύσεις νόστιμα πιάτα σε ένα στιλάτο bar-restaurant με ψηλές καρέκλες, μεγάλα τραπέζια και μπαρ από πέτρα, γρανίτη και μάρμαρο.

Comments