Τα 3 ελληνικά νησιά για τις πρώτες βουτιές - iTravelling

Το Skyscanner προτείνει 3 ελληνικά νησιά για τις πρώτες βουτιές για να υποδεχτούμε το καλοκαίρι  με ήλιο και απέραντο γαλάζιο.

Στο Skyscanner καλοκαίριασε  ήδη και σκέφτονται τις πρώτες βουτιές τους. Φυσικά το μυαλό πάει –που αλλού;‐στην Ελλάδα. Οι συντάκτες δεν έχασαν χρόνο και προτείνουν 3 ελληνικά νησιά για τις πρώτες βουτιές. Αυτά τα νησιά κέρδισαν τις εντυπώσεις και μπήκαν στη λίστα με τα πρώτα ταξίδια του καλοκαιριού, ώστε να απολαύσουμε το απέραντο γαλάζιο και συντροφιά τον ήλιο.

Στην ίδια λίστα για τους πρώτους καλοκαιρινούς προορισμούς συμπεριλαμβάνονται η Κύπρος, η Αλικαρνασσός, η Μαγιόρκα, η Φλωρεντία και τα Κανάρια Νησιά. Παρόλα αυτά, η Ελλάδα εκπροσωπείται από την Κω, τη Ρόδο και τη Σάμο ως τα ιδανικά νησιά για τις πρώτες βουτιές.

Το Skyscanner γράφει για τα 3 ελληνικά νησιά για τις πρώτες βουτιές:

«Αφεθείτε σε θερμοκρασίες γύρω στους 24‐25 ° C. Η Σάμος έχει πληθώρα από θέρετρα και τη ζωντανή πρωτεύουσα Βαθύ και δάση για πεζοπορία. Νοτιοανατολικά, στην Κω, υπάρχουν πολλά ιστορικά μνημεία, καθώς και κομψά καφέ και ταβέρνες, ενώ οι καλύτερες παραλίες βρίσκονται στα δυτικά του νησιού, γύρω από τη μεγάλη έκταση του κόλπου της Κεφάλου. Ακόμα πιο νοτιοανατολικά είναι η Ρόδος, το μεγαλύτερο από τα Δωδεκάνησα. Η Ρόδος είναι ένα πραγματικό all‐rounder, με έντονη νυχτερινή ζωή, υπέροχες παραλίες και ιστορική αρχιτεκτονική.Η πόλη της Ρόδου είναι Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς και μια καλή βάση, αν και οι καλύτερες παραλίες βρίσκονται στην ανατολική ακτή».

Comments