Soil: Νέες γαστρονομικές εμπειρίες στην καρδιά της Αθήνας

Νέες εμπειρίες γεύσης στο διαδραστικό Chef’s Table και την ανανεωμένη αυλή του Soil.

Πιστό στη γαστρονομική του φιλοσοφία αλλά και το όραμα για βιωσιμότητα, το Soil με την υπογραφή του σεφ Τάσου Μαντή, συνεχίζει να εξελίσσεται και να μας προσφέρει μία σειρά από νέες γευστικές εμπειρίες. Η νέα πρόταση του Chef’s Table, το Alepochori Experience και η ανακαινισμένη αστική αυλή του εστιατορίου έχουν ήδη ανοίξει τις πόρτες τους και μας καλούν να τις ανακαλύψουν. Η αφοσίωση της ομάδας του Soil και οι νέες εμπειρίες που συνεχώς δημιουργεί έχουν συμβάλει στις διεθνείς διακρίσεις που συνεχίζει να λαμβάνει το εστιατόριο.

Νέες γαστρονομικές εμπειρίες στην καρδιά της Αθήνας

Το Soil μεταξύ των 20 κορυφαίων εστιατορίων στον κόσμο

Μια ακόμα σημαντική διάκριση έρχετια για το Soil, καθώς βρίσκεται ανάμεσα στα είκοσι κορυφαία παγκοσμίως εστιατόρια στα δεύτερα ετήσια “Global Tastemakers Awards” του αμερικανικού περιοδικού Food & Wine. Ιδιαίτερα σημαντικό είναι το γεγονός ότι είναι το μόνο ελληνικό εστιατόριο, επισφραγίζοντας περαιτέρω τη δέσμευσή του να προσφέρει μία γαστρονομία υψηλών προδιαγραφών με επίκεντρο τη βιωσιμότητα. Το ίδιο άλλωστε επιβεβαιώνει και η διατήρηση της διάκρισής του με 1 MICHELIN και 1 MICHELIN Green Star από τον διεθνή οδηγό.

H εκλεκτή λίστα του Food & Wine, η οποία προέκυψε έπειτα από την κριτική 180 ειδικών της γαστρονομίας και των ταξιδιών, περιλαμβάνει εστιατόρια βραβευμένα με αστέρια MICHELIN και καινοτόμα μενού γευσιγνωσίας έως μικρότερα, οικογενειακά εστιατόρια, που εμβαθύνουν στη γευστική κληρονομιά της περιοχής στην οποία βρίσκονται και δίνουν έμφαση στη “farm to table” προσέγγιση.

Εμβαθύνοντας στη σύλληψη των πιάτων μέσα από το Chef’s Table

Tο Soil συνεχίζει με συνέπεια το ταξίδι του στους δρόμους της υψηλής, αλλά συνάμα γήινης, γαστρονομίας συστήνοντας μας το ανανεωμένο Chef’s Table. Σε μία ανακαινισμένη και exclusive αίθουσα, το Chef’s Table τους προσκαλεί σε ένα διάλογο με τον σεφ Τάσο Μαντή και πρωταγωνιστή τη φιλοσοφία του εστιατορίου. Κατά τη διάρκεια της εμπειρίας μας, θα μπορούμε να δούμε πιάτα να δημιουργούνται μπροστά τα μάτια μας από τον σεφ και την ομάδα του και θα δοκιμάσουμε νέες προτάσεις του Soil, πριν αυτές ενταχθούν στο μενού του εστιατορίου, προσφέροντας μια μοναδική ματιά πίσω από τις κουρτίνες της κουζίνας του.

Μια αυλή από βότανα στην καρδιά της Αθήνας

Φέτος το καλοκαίρι, το Soil ανοίγει τις πόρτες του και μας υποδέχεται στην ανανεωμένη αυλή του νεοκλασικού του στο Παγκράτι. Με tailor made έπιπλα, κατασκευασμένα από φυσικά υλικά και μασίφ ξύλο, που τηρούν το ήθος και τη δέσμευση στην αειφορία. Η αυλή του Soil θα αποτελέσει έναν προορισμό γεύσης, συντροφιά με τα βότανα που καλλιεργεί εκεί η ομάδα του εστιατορίου, αλλά και το μικρό βοτανολόγιο που δημιουργήθηκε και προσφέρεται ως δώρο στους επισκέπτες για να γνωρίσουν ουσιαστικά τη γήινη φιλοσοφία του.

iTravelling info:

Για κρατήσεις και διαθεσιμότητα επικοινωνήστε με το Soil

T. +30 2107513505

hello@soilrestaurant.gr

Comments