Που θα πάει αυτή η βαλίτσα; 3+1 βαλίτσες για να ταξιδέψεις άνετα φέτος! - itravelling.gr

Επισκεφτήκαμε το bagz.gr και ξεχωρίσαμε τις must have βαλίτσες για τις φετινές σου διακοπές.

Οι διακοπές πλησιάζουν και οι ετοιμασίες αρχίζουν με γοργούς ρυθμούς. Αν είσαι και από αυτούς που δεν χωρούν τα πράγματα ποτέ στη βαλίτσα ή απλά ψάχνεις μια μικρή και οικονομική χειραποσκευή για τα ταξίδια στο εξωτερικό, σου έχουμε τη λύση! Επισκεφτήκαμε το bagz.gr, ψάξαμε, βρήκαμε και σου παρουσιάζουμε τις καλύτερες βαλίτσες για τις φετινές σου διακοπές. Βαλίτσες άνετες, όμορφες και οικονομικές για να είσαι πλέον ήσυχος με τις αποσκευές σου.

Η απόλυτη βαλίτσα για τις καλοκαιρινές διακοπές σου

Η απόλυτη βαλίτσα για τις καλοκαιρινές σου διακοπές έρχεται από την Diplomat. Μια άνετη αποσκευή με τρόλεϊ για να μην σε απασχολεί εάν θα την υπερφορτώσεις και πως θα την μεταφέρεις. Έρχεται σε μαύρο χρώμα ώστε να μη λερώνει εύκολα, ενώ το εσωτερικό της θα σε εξυπηρετήσει σε υπερθετικό βαθμό με τις θήκες που διαθέτει.

Απόκτησέ την με ένα κλικ εδώ

Η βαλίτσα πασπαρτού

Εάν θέλεις να βάλεις χρώμα ακόμα και στην καλοκαιρινή αποσκευή σου, τότε η Color Life σου δίνει την ιδανική πρόταση. Μια μεσαίου μεγέθους αποσκευή με σκληρή επένδυση εξωτερικά και βολικές θήκες στο εσωτερικό του, ταξιδεύει μαζί σου από τα καλοκαιρινά ελληνικά νησιά έως τα νέα σου ταξίδια στο εξωτερικό. Το καλύτερο; η άκρως οικονομική τιμή της.

Εάν θέλεις να γίνει δική σου, δεν έχεις παρά να κάνεις κλικ εδώ

Που θα πάει αυτή η βαλίτσα; 3+1 βαλίτσες για να ταξιδέψεις άνετα φέτος! - itravelling.gr

Η χειραποσκευή για τα citybreaks στο εξωτερικό

Οργανώνεις ταξίδι στο εξωτερικό; Τότε η πτυσσόμενη αποσκευή καμπίνας της Color Life θα σου χαρίσει άνεση και ξεγνοιασιά στο ταξίδι σου. Με διαστάσεις που ταιριάζουν στις περισσότερες αεροπορικές εταιρείες, θα λύσει μια για πάντα το προβληματισμό αυτό.

Απόκτησέ την με ένα κλικ εδώ

Η business χειραποσκευή

Για εσένα που ταξιδεύεις συχνά για δουλειά με light ναύλο, βρήκαμε την ιδανική αποσκευή. Η επαγγελματική βαλίτσα της Benzi χωράει όλα τα απαραίτητα και το laptop σου ώστε να μην πληρώνεις ποτέ για επιπλέον αποσκευή στο αεροδρόμιο.

Για να την κάνεις δική σου, πάτησε εδώ

Η ανθεκτική βαλίτσα για τα αεροδρόμια

Εάν κουράστηκες μετά από κάθε ταξίδια να καταστρέφεται η βαλίτσα σου, τότε δεν έχεις παρά να επενδύσεις σε μια βαλίτσα με σκληρή ενίσχυση. Οι βαλίτσες AMBER έρχονται σε οικογενειακή συσκευασία για να σου δώσουν τη δυνατότητα να επιλέξεις εσύ ποιο μέγεθος είναι το ιδανικό για κάθε ταξίδι σου ανάλογα με τις ανάγκες σου.

Απόκτησε τες με ένα κλικ εδώ

Comments