Πάμε για camping 5 αστέρων στην Ελλάδα - iTravelling

Ετοιμάσου για το πιο πολυτελές camping, που έχεις κάνει ποτέ. Το ραντεβού ορίζεται στη Σκοτίνα Πιερίας το 2017 και σε περιμένουν πολλές εκπλήξεις.

Αλλάζουν τα δεδομένα στο camping στην Ελλάδα. Από το 2017, που ολοκληρώθηκε το πρώτο camping 5 αστέρων στην Ελλάδα, οι διακοπές έχουν αλλάξει. Το ραντεβού μας ορίζεται στη Σκοτίνα Πιερίας, όπου φιλοξενείται το πρωτότυπο αυτό μέρος κατασκήνωσης. Μετά από πολύ κόπο με τη γραφειοκρατία της χώρας, η ιδέα τριών Ελληνοαμερικάνων επιχειρηματιών,  Γιώργο Σπυριδόπουλο, Χρήστο Χιονίδη και Γιώργο Δεληγιαννίδη, υλοποιείται.

Στόχος του Skotina Resort A.E, του πρώτου camping 5 αστέρων είναι να προσελκύσουν άτομα  υψηλού εισοδηματικού επιπέδου, οι οποίοι λατρεύουν αυτό τον τρόπο διακοπών και θέλουν να έρθουν σε επαφή με τη φύση. Αρχικά, το camping θα λειτουργήσει ως έχει, ενώ στη συνέχεια θα ξεκινήσουν έργα για τη δημιουργία ενός «πράσινου» ξενοδοχείου, συνεδριακού κέντρου, κέντρου ευεξίας και άλλων συμπληρωματικών τουριστικών υποδομών.  Παράλληλα με τη διαμονή θα υπάρχουν προγράμματα εκδρομών για βιωματικές εμπειρίες με την ένταξη σε αυτά των φυσιολατρικών και πολιτιστικών πόρων του προορισμού.  Σύμφωνα με τον προγραμματισμό της εταιρείας το έργο θα βρίσκεται σε πλήρη λειτουργία από τη σεζόν του 2019.

Comments