Οι κερασιές στην Ιαπωνία φέρνουν την Άνοιξη - iTravelling

Κάνε ένα ταξίδι την Άνοιξη στην Ασία για να δεις τις διάσημες κερασιές στην Ιαπωνία, που άνθισαν και χαρίζουν ένα μαγευτικό υπερθέαμα.

Μπήκε η Άνοιξη και σκέφτεσαι ταξίδια στο εξωτερικό; Εάν πραγματικά θέλεις να δεις την ομορφιά της εποχής και να κάνεις το απόλυτο ανοιξιάτικο ταξίδι, τότε ο δρόμος σε οδηγεί στις κερασιές στην Ιαπωνία. Ο λόγος για τη διάσημη πόλη της Ιαπωνίας, την Kawazu, η οποία φαίνεται πως άνθισε πολύ νωρίτερα από τις υπόλοιπες πόλεις και βάφτηκε στα ροζ. Οι διάσημες κερασιές στην Ιαπωνία χαρίζουν ένα μαγευτικό θέαμα για όλους όσους αγαπούν τη φύση. Οι ανθισμένες κερασιές στην Ιαπωνία έδωσαν το παρόν  κάνοντας τους πάντες να τρίβουν τα μάτια τους και τα κλικς να παίρνουν φωτιά.

Κάθε χρόνο οι κερασιές στην Ιαπωνία ανθίζουν νωρίτερα από άλλες χώρες, όμως φέτος ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο. Τα εντυπωσιακά, ροζ άνθη των κερασιών εμφανίστηκαν νωρίτερα από ποτέ, στα μέσα Φεβρουαρίου, κάνοντας τα τοπία της Ιαπωνίας να εκπέμπουν αισιοδοξία και γοητεία και τους κατοίκους της περιοχής να τρέχουν γρήγορα για μια βόλτα να απολαύσουν το θέαμα. Περίπατοι σε ροζ φόντο και φωτογραφίες δίπλα από τις ανθισμένες, ροζ κερασιές στην Ιαπωνία κάνουν το γύρο του διαδικτύου από ντόπιους αλλά και τυχερούς τουρίστες, που βρέθηκαν εκεί.

Η πόλη Kawazu μαζί με άλλες πόλεις της Ιαπωνίας γιορτάζουν το ροζ αυτό φαινόμενο με μια μεγάλη γιορτή. Το υπαίθριο φεστιβάλ των ανθισμένων κερασιών γίνεται κάθε βράδυ την Άνοιξη και οι κερασιές φωτίζονται έτσι ώστε να προσφέρουν ένα ακόμα πιο μαγευτικό υπερθέαμα. Στο συγκεκριμένο ιαπωνικό φεστιβάλ επίσης υπάρχουν πάγκοι με φαγητό, ενώ δίνεται η δυνατότητα για αγορά αναμνηστικών και μικρές κερασιών δέντρων, που μπορεί κανείς να αγοράσει για να τις φυτέψει στο σπίτι του!

Comments