Το καταφύγιο των σαμουράι που λειτουργεί από το 705 μ.Χ! - iTravelling

Γνωρίστε το παλαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο, το οποίο λειτουργεί εδώ και 52 γενιές η ίδια οικογένεια ιδιοκτητών και αποτελούσε το καταφύγιο των σαμουράι. 

Το ξενοδοχείο Nishiyama Onsen Keiunkan κλέβει τις εντυπώσεις – όχι μόνο για τις άψογες τουριστικές υπηρεσίες του, τα τρεχούμενα νερά και τις υποδομές του- αλλά για την ηλικία του! Το Nishiyama Onsen Keiunkan αποτελεί το παλαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο και καταφύγιο των σαμουράι, ενώ θα το βρει κανείς σε ένα ταξίδι του στο χωριό Hayakawa της Ιαπωνίας.

Το διάσημο και παλαιότερο ξενοδοχείο στον κόσμο λειτουργεί χωρίς καμία διακοπή από το 705 μ.Χ και συμπληρώνει φέτος 1.314 χρόνια λειτουργίας. Παλαιότερα αποτελούσε καταφύγιο των σαμουράι στην Ιαπωνία, ενώ τώρα όλοι οι τουρίστες της περιοχής μπορούν να βρουν τη γαλήνη, που αποζητούν.  Το ξενοδοχείο από το 705 μ.Χ έως σήμερα έχει κλείσει μόνο για ένα χρόνο με σκοπό να ανακαινιστεί.

Ένα καταφύγιο για να ξεφύγεις από την καθημερινότητα

Το 1998 έγινε η τελευταία ανακαίνιση συνδυάζοντας την ιαπωνική παράδοση με τα μοντέρνα στοιχεία, παρουσιάζοντας ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα στους χώρους του. Αν και βρίσκεται στην Ιαπωνία, η τεχνολογία δε φτάνει ως το ξενοδοχείο, καθώς αποτελεί ένα καταφύγιο από την καθημερινότητα. Στα δωμάτια του δε θα βρεις ούτε τηλεόραση, ούτε πρόσβαση στο Internet. Παρόλα αυτά μια βόλτα στο πάρκο του ξενοδοχείου και τις θερμές πηγές του επιβάλλεται. Για τους λάτρεις της γυμναστικής υπάρχουν ενδιαφέροντα μονοπάτια προς το βουνό.

Το ξενοδοχείο Nishiyama Onsen Keiunkan λειτουργεί από το 705 μ.Χ από την ίδια οικογένεια, που σηκώνουν επί 52 γενιές το φορτίο του ξενοδοχείου.

Comments