Ο Mikeius θάβει το σενάριο (και όχι μόνο) στο iTravelling.gr - itravelling.gr

Ο Mikeius μας προτρέπει να βάλουμε το nostalgia critic στη ζωή μας, εξηγεί γιατί ο cool Έλληνας δεν ευχαριστιέται την stand up comedy και κάνει spoiler alert στο extreme unboxing.

Παρακολουθήσαμε την παράσταση Comedy Revolution και μιλήσαμε με τον Mikeius για το ΜΠΡΑΦ, το Θάψε το σενάριο, αλλά και για όλα τα πράγματα που τυραννούν την ελληνική κοινωνία και αποτελούν πηγή πρηξίματος αλλά και έμπνευσης του.

Στο δρόμο για το ΜΠΡΑΦ

Πως αποφάσισες να  οπτικοποιήσεις τα κείμενα του blog σου;

Αν προσέξεις τα κείμενα, έχουν προφορικό λόγο. Εκεί που θα φώναζα σ’ ένα ΜΠΡΑΦ, βάζω κεφαλαία, πολλές φορές προσθέτω εικόνες. Η αρχική μου σκέψη ήταν να κάνω video, απλά δεν είχα τα μέσα τότε και συμβιβάστηκα.

Το ΜΠΡΑΦ πλέον έχει άλλο λογότυπο. Ποια ήταν η πρώτη σκέψη όταν έμαθες ότι άνηκε αλλού;

Αρχικά, ήθελα να καρυδώσω τον φίλο μου, που του είχα πει να μου το βρει και δεύτερον ήταν γκαντεμιά, γιατί έπρεπε να κατεβάσουμε τα videos και να τα ξανανεβάσουμε, άρα χάσαμε όλα τα views.

Πιστεύεις πως το υλικό σου θα είναι αστείρευτο;

Για το ΜΠΡΑΦ έχω πλούσιο υλικό, πάντα υπάρχουν λόγοι να βρίσεις τον κόσμο για μαλακίες που κάνει. Αν και τα περισσότερα κείμενα για το ΜΠΡΑΦ έχουν γραφτεί πιο παλιά και έχουν προσαρμοστεί στο τώρα, πιστεύω πως γεγονότα θα υπάρξουν, αφορμές θα υπάρξουν, απλά είναι πάνω κάτω οι απόψεις μου για τον κόσμο, είναι περατές, δεν έχω άπειρες απόψεις.

Έχεις αναθεωρήσει για κάτι που είπες στο ΜΠΡΑΦ;

Αμέ. Υπάρχουν 1-2 video, που έχω αναθεωρήσει. Όχι στροφή 180 μοιρών, αλλά μετάνιωσα για το πώς είπα κάποια πράγματα. Έχει να κάνει με το Mikeius VS Nature. Το κύριο μήνυμα ισχύει, απλά αν το έκανα σήμερα θα άλλαζα 2-3 σημεία.

Πότε να περιμένουμε νέο ΜΠΡΑΦ;

Θα γίνει ΜΠΡΑΦ. Σύντομα; Δε ξέρω… Αυτή τη στιγμή έχουμε μπει στα μπούνια με το Θάψε το σενάριο και την παράσταση και το ΜΠΡΑΦ παίρνει πάρα πολύ χρόνο.  Για να βγει ένα επεισόδιο πρέπει 1-2 εβδομάδες να είναι η μόνη σου ασχολία. Είναι καθαρά θέμα χρόνου, αν δεν είχα τίποτα άλλο να κάνω στη ζωή μου θα έβγαζα ΜΠΡΑΦ κάθε εβδομάδα, όμως πρέπει να ζήσω κιόλας.

Ο Mikeius θάβει το σενάριο (και όχι μόνο) στο iTravelling.gr - itravelling.gr

Θάψε το σενάριο: Who’s next?

Χαιρόμαστε πολύ να σας αρέσουν οι επιλογές μας. Θέλω να βρίσκω περίεργα διαμαντάκια. Μακάρι στο Θάψε το σενάριο να ήταν όλα σαν τον «Μαχητή». Η ιδέα ξεκίνησε από εμένα, που είχα πάντα όνειρο να κάνω ελληνικό nostalgia critic. ΒΑΛΤΕ ΤΟ NOSTALGIA CRITIC ΣΤΗ ΖΩΗ ΣΑΣ, όχι γιατί το κάνω εγώ, αλλά κάνει τη ζωή σας 100 φορές καλύτερη.

Πως προέκυψε η συνεργασία με τον Μαλιάτση;

Πάντα ήθελα να κάνω μια τέτοια εκπομπή, μόνος μου πίστευα πως δε θα πήγαινε καλά, ήθελα να είχα και κάποιον μαζί μου με διαφορετική βλέψη στις ταινίες για να συγκρούονται ή να αλληλοσυμπληρώνονται οι απόψεις.  Έτσι έγινε με τον Μαλιάτση. Είχαμε πρωτογνωριστεί σε ένα webradio και μετά στο youtube και ύστερα έγινε η επαφή μέσω Comedy Lab. Είχε δει κι αυτός τις άπειρες ταινίες σαν κι εμένα, δεν βγαίναμε από το σπίτι.  Το concept ήταν ο ταινιoνέρντουλας, που θα αποδομήσει την ταινία και ο άλλος που θα πει τι μαλακία είναι αυτή που φοράς.

Ποια είναι η πιο καμμένη ταινία που έχεις δει;

Δεν έχεις ιδέα τι έχουν δει τα μάτια μου. Ήταν το παλιό μου χόμπι ως φοιτητής. Θα πω την Tammy and the T-rex του ‘94. Είναι η Denise Richards, η οποία ερωτεύεται έναν δεινόσαυρο, που έχει τη ψυχή του Paul Walker. Ένας τρελός επιστήμονας απήγαγε τον Paul Walker και μετέφερε τον εγκέφαλο και την ψυχή του στον τυραννόσαυρο, ο ο οποίος ζωντάνεψε και πήγε να πάρει τηλέφωνο την γκόμενά του. Μετά φλερτάρουν, του δίνει ένα λουλουδάκι και ο τυραννόσαυρος το τρώει. Στη συνέχεια σκάνε μύτη οι μπάτσοι,  σκοτώνουν τον τυραννόσαυρο και η Denise Richards παίρνει τη ψυχή του Paul Walker σε μια δισκέτα και την εγκαθιστά στο σπίτι της. Το έργο τελειώνει με εκείνη να κάνει στριπτίζ μπροστά από μία κάμερα, που ακούγεται η φωνή του Paul Walker και ο εγκέφαλος να πετάει σπίθες.

Δεν έχετε ιδέα τι θα ακολουθήσει στο Θάψε το σενάριο. Αν μας δώσουν πολλά επεισόδια, έχω πάρα πολλά να σας δείξω.

Αν ήσουν σεναριογράφος ποια ταινία θα έκανες;

Είμαι blockbuster-ακιας στις ταινίες μου, πλέον ξέρω τι θέλω. Οι κουλτουροταινίες των σινεφίλ δεν μ’ αρέσουν, τις θεωρώ βαρετές, τα θέματα που πραγματεύονται τα διαβάζεις σε βιβλία. Αν έφτιαχνα σε κάποια ταινία πάλι το σενάριο θα ήταν σε κάποια  αγαπημένη μου, που δεν πήγε καλά, π.χ prequels Star Wars, Indiana Jones 4.

Πολλοί λένε ότι πουλήθηκες…

Κοίταξε θα σου πω το εξής, κάθε φορά που βλέπεις σχόλια από κάτω για ξεπoύλημα για κάποιο μυστήριο λόγο -είναι μάλλον διαβολική σύμπτωση- δεν είναι άνθρωποι με μια ηλικία Χ, που έχουν πληρώσει εφορία, ΔΕΗ και ΤΕΒΕ. Όλως τυχαίως με λένε ξεπουλημένο τα πιτσιρίκια, που χαρτζιλικώνονται. Δε με πειράζει, μου λένε Mikeius κάνεις youtube για τα λεφτά, εε ναι εσύ παίρνεις καλούς βαθμούς για τα λεφτά. Tι μου λες; Εγώ όμως δεν θα κάτσω να τσακωθώ με το 12χρονο, (το σκέφτεται και γελάει) καλά που και που θα τσακωθώ γιατί έχει γαμώ τις πλάκες. Η ψευτοεπανάσταση του πληκτρολογίου έχει μια γεύση φοβερή.

Extreme unboxing: Αν μπορούσες τώρα να ανοίξεις ένα πακέτο τι θα περιείχε;

SPOILER ALERT! Υπάρχουν στην Αμερική κάτι action figures με τον Jesus και από πίσω έχει ένα κορδόνι, που το τραβάς και όταν το αφήνεις λέει διάφορα εδάφια από τη Βίβλο. «I am the light». Δεν είναι πολύ περίπλοκο στην παρουσίαση, απλά είναι αστείο. Υπάρχουν πολλά προϊόντα, αλλά αυτό θα το ήθελα στη συλλογή μου και θα το κάνω στο μέλλον.

Θα ξαναέκανες τον σκεπτόμενο κάφρο;

Άνετα. Έχω ήδη κείμενα στην άκρη, αλλά όλα αυτά είναι σόλο δουλειές, δεν υπάρχουν αρκετές ώρες το 24ωρο για να βγει αυτή η δουλειά. Ο σκεπτόμενος κάφρος είναι το αγαπημένο μου παιδί, εντάξει το ΜΠΡΑΦ είναι το ΜΠΡΑΦ, αλλά είναι αυτό που μ’ αρέσει και είμαι περήφανος, έχω τις πηγές μου, την έρευνα μου (που μου παίρνει κανένα μήνα το επεισόδιο).

Comedy Revolution: Mikeius – Jeremy – Μαλιάτσης

Πόσο εξοικειωμένο είναι το ελληνικό κοινό με την stand up comedy;

Το ελληνικό κοινό είναι ελάχιστα εξοικειωμένο με την stand up comedy. Μου κάνει εντύπωση πόσο ο Έλληνας είναι περήφανος και ψώνιο όταν βγαίνει έξω, δε θέλει να τον δουν να γελάει, τι θα πουν οι άλλοι, όλοι είναι πολύ σφικτοί. Ειδικά στο πρώτο μαγαζί, που παίξαμε, ήταν μια παρέα με τέσσερις άνδρες και μία γυναίκα, εκείνη ενώ γελούσε, σταματούσε γιατί οι άλλοι ήταν «cool» άνδρες και δε γελούσαν. Το καταπίεζε για να ταιριάξει στην παρέα της. Άλλη μέρα ήταν σε μια παρέα κάτι Αμερικάνοι κανείς δε γελούσε και αυτοί οι τύποι που και που γελούσαν μόνο και μόνο με τη μανιέρα μας και το act talking. Γι’ αυτό το θέατρο είναι καλύτερο, έρχεται κάποιος για να κάτσει να σε δει. Ειδικά σε μπαράκια, νομίζω πως ο κόσμος δεν το καταλαβαίνει, είναι του τύπου έλα τώρα μαλάκα τι μιλάς; είμαι cool τύπος και πίνω τη μπύρα μου.

Έχεις άγχος επί σκηνής;

Φυσικά και έχω άγχος. Ποτέ δε φεύγει αυτό το πράγμα, απλά όσο γίνεσαι καλύτερος, είσαι καλύτερος στο να το μεταμφιέζεις.

Ο Mikeius θάβει το σενάριο (και όχι μόνο) στο iTravelling.gr - itravelling.gr

Ποιο είναι το καλύτερο και το χειρότερο κοινό για εσένα;

Το καλύτερο κοινό είναι αυτό, που έρχεται και θέλει να ακούσει αυτό που θες. Αυτό που κρέμεται από κάθε σου λέξη. Δε σημαίνει ότι γελάει με τα πάντα. Είναι κοινό που περιμένει να το ταΐσεις.

Το χειρότερο κοινό είναι εκείνοι, που έρχονται για μια φωτογραφία στο Facebook, νομίζουν ότι είναι interactive και μιλούν. Συνεχίζουν ένα αστείο στο διπλανό τους, «αν νομίζουν ότι αυτό είναι αστείο, που να ακούσεις αυτό που έχω να σου πω». ΚΑΝΕΙΣ ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ. Συνήθως είναι πιτσιρίκια.

Παραστάσεις: Κάθε Τετάρτη στις 21.00 μέχρι το καλοκαίρι στο Χυτήριο. Υπάρχουν σχέδια για περιοδείες αλλά θα είναι μάλλον Παρασκευή με Δευτέρα.

Έχεις κάνει ραδιόφωνο. Τι πιστεύεις ότι το ξεχωρίζει από τα άλλα μέσα;

Στο ραδιόφωνο είσαι πιο χαλαρός, ανησυχείς μόνο για το πώς ακούγεσαι και όχι και για το πώς φαίνεσαι, οπότε φεύγει ένα άγχος. Είναι πιο  παρεϊστικο σαν εμπειρία, αν π.χ μια ραδιοφωνική εκπομπή κάτσεις και την φιλμάρεις βγαίνει απαράδεκτη, ο λόγος που και τα τηλεοπτικά μαγκαζίνο είναι βαρετά, είναι γιατί στην ουσία είναι ραδιοφωνικές εκπομπές. Το ραδιόφωνο, επειδή το ακούς και κάνεις και κάτι άλλο, αλλάζει τη δομή, τους χρόνους, τη διάθεση.

Έγινε μεγάλος σάλος με την εμφάνισή σου στον love to hate Μπογδάνο. Τι έχεις να πεις;

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο hate στο Μπογδάνο; Σε μια χώρα που υπάρχει ακόμα Πρετεντέρης, Τριανταφυλλόπουλος, Αναστασιάδης γιατί όλοι επικεντρώνουν το μίσος τους στο Μπογδάνο; Θα σου απαντήσω εγώ: γιατί ο Μπογδάνος είναι νέρντουλας και φέρεται σαν τύπος που θα γυρίσει και το άλλο μάγουλο και ο τραμπούκος ο Ελληνάρας βρήκε τον νερντουλάκο, που δε ξέρει να υπερασπίζεται σωστά τον εαυτό του και τον γαμάει. Δεν σου λέω ότι δεν έχει λόγους, όμως π.χ ο Μπογδάνος έχει ένα 5 και τρώει μίσος 10αρι, μίσος που πρέπει να τρώνε άλλοι, αλλά εκείνοι άμα θέλουν να σε γαμήσουν δικαστικά, με μπράβους και να βρεθείς ένα βράδυ ξυλοφορτωμένος μπορούν να το κάνουν, ο Μπογδάνος όχι.

Έχει ξυπνήσει ο τραμπούκος σε όλους τους κωλοελληνάρες. Δεν υπερασπίζομαι τον Μπογδάνο αυτή τη στιγμή, λέω για τους μαλάκες που βρήκαν θύμα. Κατά τα άλλα η εμπειρία μου μαζί του ήταν μια χαρά. Σε σχέση με άλλες συνεντεύξεις που μου έχουν πάρει στο παρελθόν, ο Μπογδάνος has done his homework. Είχε λιώσει τα ΜΠΡΑΦ, είτε ο ίδιος είτε το επιτελείο του, άνθρωποι δούλεψαν γι’ αυτή τη συνέντευξη και μπράβο του. Από εκεί και πέρα η περσόνα που βγάζει ΟΚ….

Εσύ θα δούλευες στην τηλεόραση;

Παλιά σιχαινόμουν την τηλεόραση, τώρα δε νιώθω τίποτα. Επειδή ξέρω τα χάλια της τηλεόρασης, τα κριτήρια μου είναι πολύ χαλαρά. Αν θέλει κάποιος ποτέ να παρουσιάσει μια επιστημονική εκπομπή, κι αυτός ο κάποιος δεν είναι ο Καφετζόπουλος, θα ήθελα πολύ να είμαι εγώ μπροστά ή πίσω από την κάμερα, μια εκπομπή εκλαϊκευμένης επιστήμης, όπως π.χ έκανε παλιά το «Μεγάλοι Έλληνες» ο ΣΚΑΪ. Είχα σκεφτεί αντίστοιχα μια εκπομπή για την αρχαία ελληνική επιστήμη, αρχαία επιστημονική κληρονομιά, όχι ότι ανακαλύψαμε την ατομική βόμβα. Αυτό θα το παρουσίαζα αύριο. ΣΚΑΪ μήπως να με σκεφτείς;

Ο Mikeius θάβει το σενάριο (και όχι μόνο) στο iTravelling.gr - itravelling.gr

Έρχονται λένε πάλι εκλογές, τι έχεις να πεις;

Εκλογές; Το έχω χάσει και με έχει χάσει και είναι υπέροχα. Πλέον  οι εκλογές έχουν γίνει ωχ πάλι θα χάσω την Κυριακή μου. Είμαστε σαν τα παιδιά στην ενηλικίωση, όταν είσαι παιδί όλα είναι γαμάτα ή σκατά και όσο μεγαλώνεις όλα πλησιάζουν και στο τέλος είναι ίδια.

Σε έχουν κατηγορήσει όμως ότι είσαι απολιτίκ.

Δεν είμαι απολιτίκ, είμαι -αν θες- με τη γηπεδική, ελληνική, πολιτική έννοια. Φυσικά και έχω πολιτικές, κοινωνικό-γεωπολιτικές απόψεις όχι χρωματισμένες. Αυτό δεν είναι απολιτίκ, απλά δεν είμαι στη φάση βαζελοι ή γαύροι.

Έγιναν πολλά στην Ελλάδα, σκέφτηκες να φύγεις;

Εγώ θέλω να φύγω από μικρός, ήθελα να φύγω από τα 90s, που είχαμε και λεφτά. Η Ελλάδα είναι μια υπέροχη χώρα, αλλά έχει ένα ελάττωμα, είναι γεμάτη Έλληνες. Δεν είναι όλοι, αλλά οι περισσότεροι είναι Ελληναράδες. Με ενοχλούν πράγματα, που τα κάνουμε στην καθημερινότητα μας, ακόμα κι εγώ μπορεί να κάνω κάποια. Μου την σπάει η αγένεια, η έλλειψη ενδιαφέροντος, που άπαξ και βγω από το σπίτι μου είμαι σε εχθρικό έδαφος.

Μεγάλη συζήτηση έγινε για το σύμφωνο συμβίωσης. Πως το βρήκες;

Κανένας δε νοιάζεται. Νοιάζονται μόνο πέντε γέροι, οι οποίοι είναι αυτοί με τη δυνατή φωνή, που θα δείξει η τηλεόραση και εσύ θα  πιστέψεις ότι είναι η πλειοψηφία. Δεν είναι. Μην ανησυχείτε, μην προβληματιστείτε για το σύμφωνο συμβίωσης, απλά περιμένετε να πεθάνουν αυτοί και θα είστε μια χαρά. Εμένα μου φαίνεται τεχνητά φουσκωμένος ο ντόρος, δεν έχω ακούσει ούτε μισή γαμημένη κουβέντα για το σύμφωνο όπου κι αν έχω πάει. Όσον αφορά την εκκλησία, αν δε θέλετε να παντρεύονται, μην τους παντρεύετε στις εκκλησίες σας, άμα παραπονεθείς ότι μπήκαν δύο πούστηδες στην εκκλησία μου, εκεί διώξ` τους OK, είναι ο οίκος του θεού σου, φαντάζομαι μπορεί να έχουν ένα δικαίωμα εκεί.

Δε μισώ τους gay, απλά δε με νοιάζει. Για θέματα ισότητας είναι υπέροχο αυτό. Αλλά γιατί τόσος ντόρος;

Και ο χαμός στα social media για τις επιθέσεις στη Γαλλία;

Σου την σπάνε οι τύποι που αλλάξαν τη photo τους με τη γαλλική σημαία και δεν έκαναν στην ουσία τίποτα και γράφεις ένα ποστ για το πόσο σε εκνευρίζουν; Μάντεψε τι κάνει και το δικό σου ποστ; ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΠΟΤΕ ΣΚΑΣΕ. Πολλοί άνθρωποι το κάνουν απλά για να το κάνουν, αλλά περισσότερο με τσαντίζει ο κόσμος που πουλάει αυτή την ανωτερότητα εγώ έκανα περισσότερα από εσένα. Όχι, κάναμε και οι δυο εξίσου τίποτα.

Επάγγελμα youtuber: Είναι dream job;

Το επάγγελμα του youtuber από τη στιγμή που είναι βιοποριστικό και όχι απλά χόμπι σε μετατρέπει σε manager. Κάθε μέρα το 50% είναι μοντάζ και το άλλο 50% κυνήγι χορηγιών, κάνεις το manager του εαυτού σου. Κάποιοι το έχουν, εγώ μπορεί να έχω ταλέντο στο μοντάζ, στο κοινωνικό δεν το έχω. Ο λόγος που είμαι καλός στο μοντάζ είναι γιατί δεν έβγαινα από το σπίτι μου και γι΄αυτό ρίχνω πολύ κόπο. Έχει τρέξιμο γενικά, δεν είναι dream job που λένε αλλά έχει dream moments.

Ο Mikeius θάβει το σενάριο (και όχι μόνο) στο iTravelling.gr - itravelling.gr

Ποια είναι  η πιο ντροπιαστική στιγμή σου;

(γελάει) Έγινε πρόσφατα. Κατέβαινα με μία κυλιόμενη σκάλα και ήθελα να χαιρετίσω έναν φίλο μου, ο οποίος ανέβαινε. Ήθελα να τον χτυπήσω στον ώμο και τον χτύπησα στον κώλο. Και έκατσε ώρα το χέρι μου και λέω έλα ρε μαλάκα τι γίνεται; Και μετά συνειδητοποιώ ωωχ..

Τι σου την σπάει στους ανθρώπους;

Μου την σπάνε τα πάντα, για αυτό το ΜΠΡΑΦ έχει δεκάδες videos. Το χειρότερο μου όμως είναι η αυταρέσκεια και να μην κρίνουν τον εαυτό τους με τα ίδια αυστηρά κριτήρια που κρίνουν τους άλλους. Το κλασσικό ότι η δική μου επιτυχία είναι λόγω σκληρής δουλειάς και του άλλου απλά από τύχη. Όχι, λέω πως είμαι ο Mikeius και  βρέθηκα στο σωστό μέρος τη σωστή στιγμή, είμαι πολύ κωλόφαρδος.

Που οφείλεται η δική σου τύχη;

Όταν απολύθηκα από φαντάρος, έτυχε ένα μήνα μετά να ανοίγει το Comedy Lab, έτυχε το blog μου να είναι καλό (άντε πες αυτό πέτυχε με σκληρή δουλειά) έτυχε να μην υπάρχει ακόμα youtube στην Ελλάδα, έτυχε να είμαι ο πρώτος, το έκανα και καλά δε λέω, αλλά ευθυγραμμίστηκαν πολύ οι πλανήτες… Σαν και εμένα υπάρχουν άλλοι 4-5, που όμως δεν τους έμαθες ποτέ γιατί δεν έτυχαν τα αντίστοιχα και σε αυτούς.

Και με τη δημοφιλία σου πως τα πας;

Κάποιες φορές είναι ωραίο όταν έρχεται κάποιος να σου λέει το είδα και ήταν ωραίο, αλλά δεν είμαι ο πιο κοινωνικός άνθρωπος στον πλανήτη. Ο κόσμος νομίζει ότι είμαι διάσημος, και ήμουν πάντα, δε ξέρουν όμως πως οι celebrities των περιοδικών, ήταν διάσημοι και πριν τους μάθουμε. Δηλαδή ο τύπος, που στην Γ’ λυκείου έβγαινε για καφέ και δεν καθόταν σε ένα σημείο αλλά έκανε τραπεζότσαρκα, είναι αυτός που θα γίνει διάσημος. Εγώ πάλι γιατί νομίζεις ότι ξέρω να αναλύω τόσο καλά ταινίες; Γιατί έχω δει πολλές, γιατί δεν μ’αρέσει να βλέπω κόσμο, οπότε όταν ξαφνικά είμαι έξω λέω από μέσα ναι σας αγαπάω όλους αλλά θα προτιμούσα αυτή τη στιγμή να εξαφανιζόσασταν και να δω Game of thrones.

Και οι selfies;

Κοίτα, δε γεννηθήκαμε την εποχή των smartphones, οπότε δεν μπορώ να πω ότι δε θα το έκανα και εγώ, είμαι gadgetακιας. Η αλήθεια είναι πως τα ελληνάκια δεν έχουν μάθει να ακούν όχι στη ζωή τους, οπότε εγώ προσπαθώ να κρατώ έναν χαρακτήρα, πχ αν δεν έχω πολύ όρεξη, θα τους το πω σήμερα παιδιά με πετύχατε σε λάθος στιγμή κι όπως το πάρουν. Προσπαθώ  ύπουλα να χτίσω μια φήμη πως ο Mikeius δε γουστάρει και πολύ photo ώστε όταν θα σπαστώ και δε θα μπορώ άλλες να έχει προετοιμαστεί λίγο το έδαφος, μη γίνει ξαφνικά.

Ο Mikeius απαντά σε καυτά ερωτήματα: Hot or Not

Gamer ή Game Watcher; Gamer. Είμαι ο χειρότερος game watcher, είμαι αυτός που εκνευρίζεται αν κάνουν λάθος

Single ή Multiplayer; Single. Παίζω διαδικτυακά αλλά προτιμώ την καλή εποχή του singleplayer, πλέον έχουν χαλάσει και τα παιχνίδια λόγω των Multiplayer παιχνιδιών.

Flipper ή Ice hockey; Ice hockey, γιατί έχεις έναν αντίπαλο να τσακώνεσαι, ενώ στο flipper απλά θέλεις να κοπανήσεις το μηχάνημα.

Star Wars: 1ης γενιάς ή 2ης γενιάς; 1ης, αλλά το ότι σκέφτομαι το νέο σύμπαν, έχει να πει κάτι για το πόσο καλό ήταν το Force Awaken.

Metallica ή Iron Maiden; Metallica.

Ξανθιά ή Μελαχρινή; Μελαχρινή.

Xox ή PS; Παλιά Xbox, τώρα PS.

Πρώτη κίνηση: άνδρας ή γυναίκα; Ξέρεις κάτι; γυναίκα μόνο και μόνο για να σπάσω τον ηλίθιο μύθο. Αν οι Ελληνίδες ήξεραν να φλερτάρουν, θα έλεγα άνδρες, αλλά ειδικά η Ελληνίδα είναι άχρηστη. Το μόνο που ξέρουν είναι να σου δείχνουν ότι είναι έτοιμες να δεχτούν φλερτ από εσένα, το οποίο είναι αυτό (και μου κάνει μίνι επίδειξη σταυρoπόδι με έντονο βλέμμα). Σε φάση ρίξε γκασμά αρχίδι, εγώ θα σου κάτσω αλλά πρέπει να ρίξεις κι άλλο γκασμά. Οπότε γυναίκες κάντε καμία δουλίτσα.

Comedy Revolution: Κάθε Τετάρτη στις 21.00 στο Θέατρο Χυτήριο, μην το χάσεις!

Comments