Μανωλάκης και Couleur Locale στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος - itravelling.gr

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου ο Γιώργης Μανωλάκης και οι Couleur Locale έρχεται στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΣΝ για το Parklife 2019.

Μανωλάκης και Couleur Locale στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος - itravelling.gr

 

Τη Δευτέρα 25 Μαρτίου στις 13.00 ο Γιώργης Μανωλάκης έρχεται στο Ξέφωτο του Πάρκου Σταύρος Νιάρχος στο ΚΠΙΣΝ στην πρώτη συναυλία Parklife του 2019. Ο Μανωλάκης, ένας από τους σημαντικότερους λαουτιέρηδες της Κρήτης, μαζί με τους Couleur Locale θα παρουσιάσει τους ιδιότυπους πειραματισμούς του πάνω στην παραδοσιακή κρητική μουσική. Το ιδιαίτερο αυτό μουσικό σχήμα εστιάζει στην εξέλιξη του ήχου της Κρήτης προσθέτοντας στοιχεία world, ροκ και τζαζ.

Τον Γιώργη Μανωλάκη τον γνωρίσαμε από τους Χαΐνηδες και τον Ψαραντώνη, ενώ σήμερα παραμένει σταθερός συνεργάτης του Ross Daly, του Βασίλη Σταυρακάκη και άλλων σημαντικών καλλιτεχνών, ενώ, παράλληλα, μας συστήνεται μέσα από τα δικά του προσωπικά project. Η μουσική των Couleur Locale βασίζεται στις προσωπικές  συνθέσεις του Γιώργη Μανωλάκη, που αποκτούν νέα ταυτότητα μέσα από τον αυτοσχεδιασμό του ίδιου στο λαούτο (ακουστικό/ηλεκτρικό), αλλά και το δυνατό rhythm section του Νικόλα Χριστόπουλου (τύμπανα) και του Γιάννη Καπετανάκη (κοντραμπάσο).

iTravelling info:

To τρέχον ωράριο λειτουργίας είναι:

Πάρκο Σταύρος Νιάρχος:

Δευτέρα έως Πέμπτη: 06.00 – 22.00

Παρασκευή έως Κυριακή: 06.00 – 00.00

Αγορά, Φάρος: 06.00 – 00.00

Κέντρο Επισκεπτών: 09.00 – 22.00

Comments