Λιμνιώνας: Η παραλία στη Ζάκυνθο που ανταγωνίζεται το Ναυάγιο - iTravelling

Ένα ταξίδι στη Ζάκυνθο θα σας βάλει σε διλήμματα: βουτιά στο Ναυάγιο ή στην παραλία Λιμνιώνας;

Η Ζάκυνθος αποτελεί αγαπημένο προορισμό χιλιάδων τουριστών ανά τον κόσμο. Τουρίστες από κάθε μεριά της γης επισκέπτονται το νησί του Ιονίου για να απολαύσουν τις πράσινες εκτάσεις και να κολυμπήσουν στα γαλανά νερά του. Ήρεμες παραλίες και δροσερές γωνιές -με εξαίρεση τον κοσμοπολίτικο Λαγανά- υπόσχονται διακοπές χαλάρωσης και γαλήνης στους τουρίστες. Μπορεί το Ναυάγιο να μονοπωλεί το ενδιαφέρον των επισκεπτών της Ζακύνθου, όμως υπάρχουν πολλές φυσικές ομορφιές, που πρέπει να επισκεφτεί κανείς και δύσκολα τα καταφέρνει σε μία μόνο επίσκεψη. Μια από αυτές είναι η παραλία Λιμνιώνας.

Ας ανακαλύψουμε την παραλία Λιμνιώνας:

Το αντίπαλο δέος της διάσημης παραλίας Ναυάγιο είναι η παραλία Λιμνιώνας ή Πόρτο Λιμνιώνας, όπως είναι γνωστή. Το Πόρτο Λιμνιώνας ίσως είναι το πιο χαρακτηριστικό σημείο του νησιού, το οποίο αντικατοπτρίζει την ιονική ομορφιά. Η παραλία Λιμνιώνας βρίσκεται κοντά στο χωριό Άγιος Λέων και απέχει μόλις 25 χιλιόμετρα από το κέντρο του νησιού. Η παραλία διαθέτει διάφανα, πεντακάθαρα, κρυστάλλινα βαθιά νερά, ενώ το σημείο αυτό είναι ιδανικό για καταδύσεις ανάμεσα σε σπηλιές. Η παραλία, αν και είναι πετρώδης, δίνει τη δυνατότητα να απολαύσει κανείς τον ήλιο πάνω στις μεγάλες επίπεδες πέτρες, που καθρεφτίζουν το φως του ήλιου.

Η παραλία δεν μένει μόνο στα κρυστάλλινα νερά, αλλά διαθέτει υποδομές για την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Εκεί θα βρείτε χώρο για parking, καθώς και μια γραφική παραδοσιακή ταβέρνα, όπου μπορείτε να απολαύσετε φρέσκο ψάρι και θαλασσινές λιχουδιές.

Comments