Οι Έξαλλοι 2: Η νεανική σατιρική κωμωδία με live μουσική στο θέατρο Αθηνά - itravelling.gr

Μπες στην κλήρωση για να κερδίσεις μία από τις 30 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Οι Έξαλλοι 2!» στις 18 και 19 Μαρτίου στο Θέατρο Αθηνά.

Οι Έξαλλοι 2: Η νεανική σατιρική κωμωδία με live μουσική στο θέατρο Αθηνά - itravelling.gr

Μετά τον πρώτο επιτυχημένο κύκλο παραστάσεων «Οι Έξαλλοι!» και τις δύο μεγάλες εμπορικές επιτυχίες που γνώρισαν οι σατιρικές κωμωδίες «Ότι…Τι;» και «Ότι…Τίποτα!» στο θέατρο Πειραιώς 131, με sold out βραδιές και αλλεπάλληλες παρατάσεις, ο Γιώργος Γιαννακόπουλος επιστρέφει με τη νέα του νεανική σατιρική και άκρως επίκαιρη κωμωδία με LIVE μουσική επι σκηνής με τίτλο «Οι Έξαλλοι 2» που θα παρουσιάζεται κάθε Δευτέρα και Τρίτη στις 20:30, στο θέατρο Αθηνά (Δεριγνύ 10), με τον Ευθύμη Ζησάκη σε ρόλους έκπληξη, τη μοναδική Σοφία Κουρτίδου να παίζει και να ερμηνεύει τα τραγούδια της παράστασης και τον Instagrammer – YouTuber που έχει κερδίσει τη νεολαία, Αλέξανδρο Κοψιάλη, να κάνει την πρώτη του εμφάνιση στο θέατρο μεταφέροντας στη σκηνή το μοναδικό του χιούμορ και τη σαρκαστική του διάθεση.

Το iTravelling.gr σε συνεργασία με το Θέατρο Αθηνά σου δίνουν 30 διπλές προσκλήσεις για την παράσταση «Οι Έξαλλοι 2!» στις 18 και 19 Μαρτίου.

Για να μπεις στην κλήρωση:

-Κάνε Like στη σελίδα του iTravelling στο Facebook

-Share και Tag 2 φίλους σου

Οι νικητές θα ανακοινωθούν στη Fb σελίδα του iTravelling τη Δευτέρα 18 Μαρτίου στις 12.00. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή σου απαιτούνται και τα δύο βήματα. 

Καλή επιτυχία!

Comments