Η πιο γλυκιά αποστολή αγάπης από τα Zuccherino - itravelling.gr

Τα αγαπημένα μας γλυκά φορούν τα γιορτινά τους και προσφέρονται ως δώρα αγάπης στους αγαπημένους μας για την γιορτή του Αγ. Βαλεντίνου με την υπογραφή των ζαχαροπλαστείων Zuccherino.

Η αγάπη είναι γύρω μας και δεν κρύβεται. Το ίδιο και η έμπνευση των pastry chef των Zuccherino, οι οποίοι έχουν ετοιμάσει τις πιο απολαυστικές προτάσεις, όλες ειδικά σχεδιασμένες για την πιο love day της χρονιάς.

Στα καταστήματα Zuccherino θα βρείτε μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων για να προσφέρετε ή να στείλετε στους αγαπημένους σας και να κάνετε αυτή την ημέρα ακόμα πιο ξεχωριστή! Επιλέξτε ανάμεσα στις υπέροχες τούρτες σε σχήμα καρδιά τη γεύση που θα άρεσε στο δικό σας έτερο ήμισυ, Ferrero, Bueno, Cookies, Strawberry Lovers ή μεταξύ της νέας Red Queen με σοκολάτα γάλακτος, φράουλα & φιστικί, ή του απολαυστικά αφράτου Red Velvet Heart Cake με κρέμα τυριού μασκαρπόνε & φρούτα του δάσους.

Φυσικά οι προτάσεις μας δεν τελειώνουν εδώ. Μια μεγάλη ποικιλία από χειροποίητα σοκολατάκια και κεράσματα είναι διαθέσιμα σε υπέροχες συσκευασίες. Από τις βιτρίνες των αγαπημένων μας ζαχαροπλαστείων δεν λείπουν valentine’s cookies βανίλιας με love quotes, cupcake love boxes αλλά και υπέροχα macarons. Για τους πιο απαιτητικούς, που επιθυμούν κάτι πιο ιδιαίτερο για την περίσταση έχουμε ετοιμάσει premium Valentine’s gift boxes με όλα τα απαραίτητα γλυκά της ημέρας.

Για όσους πάλι αναζητούν έναν πιο ευφάνταστο τρόπο για να στείλουν το δικό τους μήνυμα αγάπης, προτείνουμε “Say it with a Cake” κ σας ετοιμάζουμε ένα customized heart cake σε χρώμα της επιλογής, με το love quote που επιθυμείτε.

Η πιο γλυκιά αποστολή αγάπης από τα Zuccherino - itravelling.gr

Φέτος, τα Zuccherino θέλοντας να μοιράσουν περισσότερη αγάπη, βάζοντας την παραγγελίας σας μέχρι τις 10/2 στο eshop μας, προσφέρουν δωρεάν μεταφορικά για ότι θέλετε να στείλετε ή να παραλάβετε μέχρι και τις 14/2.  Η προσφορά ισχύει για αγορές στα προϊόντα των κατηγοριών Άγιος Βαλεντίνος, Τούρτες και Οικογενειακές προτάσεις.

Love is all around you, taste it, share it!

Happy Valentine’s Day!

iTravelling info:

ZUCCHERINO
Πρωτέως & Σειρήνων 48, Π. Φάληρο, T. 210 98 45 238, 210 98 30 869
Αγ. Αλεξάνδρου 41 & Ναϊάδων, T. Π. Φάληρο 210 98 30 049
2ας Μαΐου 12, Πλατεία Ν. Σμύρνης, T. 210 93 57 590
Μητροπόλεως 80, Μοναστηράκι,T 210 32 13 015

Comments