Η πιο ακριβή κρουαζιέρα στον κόσμο είναι στην Ευρώπη - iTravelling

Αξίζει τρεις φορές παραπάνω από μία κλασσική κρουαζιέρα στη Μεσόγειο και αποτελεί κορυφαία εμπειρία ζωής. Μάθε σε ποιο μέρος της Ευρώπης γίνεται. 

Θέλεις να κάνεις μια κρουαζιέρα, που θα σου μείνει αξέχαστη για μια ζωή; Το iTravelling σου έχει  την ιδανική πρόταση για μια ξεχωριστή κρουαζιέρα – εμπειρία ζωής. Δε θα χρειαστεί να πας σε μέρη μακρινά και εξωτικά, αλλά να μείνεις εντός των τειχών της Ευρώπης, όμως θα σου κοστίσει λίγο παραπάνω. Ο λόγος για τη Σουηδία και το κανάλι Γκότα, το οποίο παρουσιάζεται ως η απόλυτη εμπειρία κρουαζιέρας, που δεν πρέπει κανείς να παραλείψει να κάνει πριν αφήσει τον τούτο μάταιο κόσμο. Η κρουαζιέρα, όπως σου είπαμε, θα σου μείνει αξέχαστη τόσο για τα μαγικά τοπία, που θα γνωρίσεις, όσο και για την αστρονομική τιμή της.

Αν κανείς παρακολουθήσει τα σουηδικά ταξιδιωτικά ενημερωτικά μέσα, θα διαπιστώσει πως η κρουαζιέρα στο κανάλι Γκότα κοστίζει τρεις φορές περισσότερο από την διάσημη κρουαζιέρα στη Μεσόγειο, παρόλα αυτά πλήθος τουριστών τρέχουν για να κλείσουν ένα εισιτήριο στο θρυλικό καράβι MS Juno.

Το MS Juno είναι ένα από τα παλαιότερα επιβατηγά πλοία στον κόσμο, που όμως παρά τα χρόνια του παραμένει διαχρονικό κι είναι ένα από τα πλοία, που ξεναγεί τους τουρίστες στο μαγευτικό Κανάλι της Σουηδίας Γκότα. Εάν είστε από τους τυχερούς, που θα πραγματοποιήσετε αυτή τη σουηδική κρουαζιέρα, θα μπορέσετε να απολαύσετε μια κατάφυτη διαδρομή, με πράσινα τοπία, γραφικές γειτονιές με ξενοδοχεία και σπίτια χτισμένα σύμφωνα με την τοπική αρχιτεκτονική, ενώ αν ζεσταθείτε αρκετά, υπάρχουν μέρη, που επιτρέπονται οι βουτιές στους ταξιδιώτες.

Πάρτε μια γεύση παρακάτω:

Το σλάιντ απαιτεί την χρήση JavaScript.

Εάν θέλεις να επενδύσεις τα χρήματά σου στην πιο ακριβή κρουαζιέρα του κόσμου, μάθε περισσότερα ΕΔΩ

Comments