6 ξενοδοχεία που θα σου μείνουν αξέχαστα - iTravelling

Για διακοπές, που θα σου χαρίσουν μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής, τα ξενοδοχεία αυτά αποτελούν την ιδανική πρόταση.

Εάν έχεις βαρεθεί τα συνηθισμένα και θέλεις μια πραγματικά ξεχωριστή εμπειρία, τα παρακάτω ξενοδοχεία θα στο προσφέρουν και με το παραπάνω. Το iTravelling έψαξε και βρήκε τα 6 πιο περίεργα ξενοδοχεία στον κόσμο, που θα σου προσφέρουν μια ξεχωριστή εμπειρία ζωής! Είσαι έτοιμος να τα ανακαλύψεις;

Κakslauttanen Hotel, Φινλανδία

Τι θα έλεγες να κλείσεις τη διαμονή σου σε ένα ξενοδοχείο –ιγκλού στο μαγικό Βόρειο Σέλας, κάτω από τα αστέρια; Το ξενοδοχείο λειτουργεί κατά τη διάρκεια της σεζόν κατά την οποία είναι ορατό το Βόρειο Σέλας, από την τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου έως τα τέλη Απριλίου.

Katikies Hotel, Σαντορίνη

Το πιο κοντινό για εσένα, στα 300 πόδια πάνω από την επιφάνεια του νερού, το Katikies διαθέτει πισίνες υπερχείλισης που εξασφαλίζουν θέα στο Αιγαίο, που κόβει την ανάσα!

The Starlight Room, Ιταλία

Κοντά στην Cortina της Ιταλίας, 6.742 πόδια επάνω από την Οροσειρά των Δολομιτών, θα νιώσεις ότι βρίσκεσαι σε άλλο πλανήτη!

Poseidon Undersea Resort, Φίτζι

Βρίσκεται στο βυθό της θάλασσας και έχει πλάτος σχεδόν 1 μίλι, προσφέροντας τη δυνατότητα να κοιμηθείς με θέα τα ψάρια.

Amangiri Resort, Γιούτα, ΗΠΑ

Αυτό το απομονωμένο θέρετρο γίνεται ένα με τη φύση, καθώς έχει κατασκευαστεί από φυσικά υλικά σε γήινες αποχρώσεις.

Giraffe Manor, Ναϊρόμπι

Σε αυτό το ξενοδοχείο κάποια ζώα της ζούγκλας θα κόβουν βόλτες κάτω από το παράθυρό σου και θα σε περιμένουν να τα ταΐσεις. Το Giraffe Manor είναι ένα μικρό ξενοδοχείο στο Ναϊρόμπι, όπου οι επισκέπτες μοιράζονται την περιοχή με ένα κοπάδι από καμηλοπαρδάλεις Rothschild, που βρίσκονται υπό εξαφάνιση.

Comments