Για ακόμα μια χρονιά η Μήλος ξεχωρίζει διεθνώς και μας προκαλεί για μοναδικές ταξιδιωτικές εμπειρίες.

Η Μήλος πρωταγωνιστεί και φέτος στο καλοκαιρινό αφιέρωμα του Conde Nast Traveller και μας προκαλεί για νέες ταξιδιωτικές εξερευνήσεις. Εάν σκέφτεσαι φέτος να απολαύσεις το γαλαζόλευκο φόντο των Κυκλάδων, να δοκιμάσεις τοπικές γεύσεις και να κολυμπήσεις σε μοναδικές παραλίες, τότε ο δρόμος στο πιο όμορφο ελληνικό νησί και το White Coast Suites.

Το Conde Nast Traveller δεν έμεινε μόνο στην ανάλυση της Μήλου αλλά παρουσίασε και το White Coast Suites, το νέο 5 αστέρων ξενοδοχείο του νησιού, όπου ο χρόνος σταματά και η πραγματική ζωή αρχίζει. Μόλις στη δεύτερη χρονιά λειτουργίας του έχει ήδη καταφέρει να ξεχωρίσει για την ξεχωριστή αρχιτεκτονική και την απέριττη πολυτέλεια που προσφέρει. Από το signature άρωμα των εσωτερικών χώρων μέχρι τα ντόπια αγνά υλικά που συνθέτουν τις γαστρονομικές επιλογές του εστιατορίου του, η διαμονή των επισκεπτών είναι φροντισμένη μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια.

Εάν σκέφτεσαι φέτος να επενδύσεις σε ένα ταξίδι στη Μήλο, τότε ΕΔΩ θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για αξέχαστες διακοπές, εκδρομές και παραλίες που πρέπει να δεις από κοντά!

Comments