Η GRECOTEL σου βρίσκει τα πιο οικονομικά αεροπορικά εισιτήρια στη στιγμή - iTravelling

Η νέα υπηρεσία της GRECOTEL προσφέρει μαζί με την κράτηση δωματίου ένα οικονομικό και σύντομο αεροπορικό ταξίδι!

 

 

Η GRECOTEL, η μεγαλύτερη αλυσίδα ξενοδοχείων στην Ελλάδα, συνεχίζει να επενδύει σε πρωτοπόρες ενέργειες και να στηρίζει καινοτόμες προσπάθειες νέων ανθρώπων εφαρμόζοντας digital-first ενέργειες επικοινωνίας με διεθνή εμβέλεια δίνοντας έμφαση στα νέα σύγχρονα μέσα. Με στόχο την καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών της, η κράτηση του αεροπορικών εισιτηρίων πλέον θα είναι παιχνιδάκι. Η GRECOTEL δημιουργεί μια σύγχρονη, πρωτοποριακή ηλεκτρονική υπηρεσία στην πλατφόρμα κράτησης δωματίων στα ξενοδοχεία της από την οποία ο χρήστης θα μπορεί να κλείνει άμεσα τα αεροπορικά του εισιτήρια πιο φθηνά από ποτέ!

 

 

Για να έχουν οι ταξιδιώτες την καλύτερη εμπειρία διακοπών στην Ελλάδα, η Grecotel σε συνεργασία με τη νεοσύστατη start up εταιρεία SmartAIRdeals, αλλά και την καταξιωμένη στο χώρο Webhotelier, παρέχει τη δυνατότητα στους πελάτες της να βρίσκουν και να επιλέγουν τα φθηνότερα αεροπορικά εισιτήρια από οποιοδήποτε αεροδρόμιο του κόσμου ταυτόχρονα με την κράτηση δωματίου.

 

 

Η υπηρεσία της SmartAIRdeals παρέχεται σε 16 γλώσσες προσφέροντας μεγάλο πλήθος επιλογών σε φίλτρα αναζήτησης για την πτήση που ενδιαφέρει τον κάθε πελάτη της GRECOTEL.  Η εν λόγω καινοτόμα εφαρμογή συγκρίνει τιμές και προτείνει επιλογές αεροπορικών εισιτηρίων από διαφορετικούς ταξιδιωτικούς οργανισμούς σε παγκόσμιο επίπεδο, αεροπορικές εταιρείες και πτήσεις charter χωρίς καμία επιπλέον προμήθεια.

 

 

Comments