Η απόλυτη οικογενειακή παραλία στην Ευρώπη είναι ελληνική! - iTravelling

Ο Guardian γράφει διθυράμβους για μια ελληνική παραλία, ιδανική για τις καλοκαιρινές βουτιές της οικογένειας.

 

 

Το καλοκαίρι είναι πλέον κοντά. Μετά τον πρώτο ελληνικό καύσωνα αλλά και τις ξαφνικές ανοιξιάτικες βροχές, το ημερολόγιο μας ενημερώνει πως ο Ιούνιος είναι πλέον κοντά και τη σκυτάλη παίρνουν οι σκέψεις αλλά και η οργάνωση των καλοκαιρινών διακοπών. Η Ελλάδα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από προορισμούς για όλα τα γούστα. Εάν ψάχνεις το νησί, που θα φιλοξενήσει εσένα και την οικογένεια σου αυτό το καλοκαίρι για δροσερές βουτιές, η Νάξος και η παραλία Αγ. Γεώργιος είναι για εσένα.

Σύμφωνα με την βρετανική εφημερίδα Guardian, η Νάξος αποτελεί ιδανικό προορισμό για οικογένειες με την παραλία του Αγ. Γεωργίου να κλέβει τις εντυπώσεις. Η παραλία Αγ. Γεώργιος χαρακτηρίζεται από τους Βρετανούς ως η καλύτερη παραλία για οικογένειες, αφού ήδη τα ξένα μέσα ενημέρωσης αποθεώνουν την ομορφιά αλλά και την οργάνωση της.

Όπως αναφέρεται στο αφιέρωμα, η παραλία Άγιος Γεώργιος προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων για τις οικογένειες, που θέλουν να κάνουν διακοπές δίπλα στο κύμα. Η παραλία Αγ. Γεώργιος βρίσκεται πολύ κοντά στη Χώρα και διαθέτει ρηχά νερά, πράγμα ιδανικό για την κολύμβηση μικρών παιδιών. Η πλαζ είναι μεγάλη στρωμένη με άμμο, δίνοντας τη δυνατότητα για πολύωρες μορφές απασχόλησης και διασκέδασης των μικρών παιδιών, ενώ ταυτόχρονα στην παραλία  μπορείτε να βρείτε οργανωμένες δραστηριότητες και για τους μεγάλους της παρέας, όπως θαλάσσιο σκι και surfing.

Τέλος, κατά μήκος της παραλίας θα βρείτε πολλά μαγαζιά, ταβέρνες και μπαρ, τα οποία θα σας προμηθεύσουν με τα απαραίτητα στην παραλία αλλά και να απολαύσετε το γεύμα σας δίπλα στο κύμα.

Comments