Γαστρονομικό ραντεβού στο Poseidonion Grand Hotel - itravellin.gr

Με μια ολιστική μαγειρική προσέγγιση ο σεφ Ηλίας Κιαζόλι, μας περιμένει στο Poseidonion Grand Hotel.

Το Poseidonion Grand Hotel γιορτάζει τα 110 χρόνια λειτουργίας του και υποδέχεται τους επισκέπτες του με ανανεωμένες γεύσεις. Ο λόγος για το νέο Executive Chef των εστιατορίων του ξενοδοχείου, τον Ηλία Κιαζόλι ο οποίος εγκαινιάζει ένα νέο κεφάλαιο στο γαστρονομικό ταξίδι.

Γαστρονομικό ραντεβού στο Poseidonion Grand Hotel - itravellin.gr

Ηλίας Κιαζόλι:  Πάθος και δημιουργικότητα στην κουζίνα του Poseidonion Grand Hotel

Γαστρονομικό ραντεβού στο Poseidonion Grand Hotel - itravellin.grΟ Ηλίας Κιαζόλι ξεχωρίζει στους κύκλους της γαστρονομίας για το πάθος και την αστείρευτη δημιουργικότητά του. Αφού κατέκτησε γαστρονομικά τους foodies της Ισλανδίας και Δανίας. Μεταξύ των κορυφαίων ξενοδοχείων και εστιατορίων που πέρασε ο σεφ είναι το Restaurant Meille και το Hotel Sanders στην Κοπεγχάγη και το Fosshotel Restaurant Haust στο Ρέικιαβικ.

Εάν θέλεις να ταξιδέψεις γευστικά σε διάφορα μέρη της γης, αρκεί να γευτείς τα δημιουργικά πιάτα του Ηλία Κιαζόλι στο Poseidonion Grand Hotel. Ο σεφ υποστηρίζει ότι η τέχνη της μαγειρικής δεν έχει σύνορα, φέροντας στο πιάτα εκλεκτές πρώτες ύλες και ποικίλες μαγειρικές παραδόσεις αποτυπωμένες από την δική του γαστρονομική ματιά.

Συνδυασμός ολιστικής μαγειρικής προσέγγισης με τη βιωσιμότητα στις Σπέτσες

Τη φετινή σεζόν το Poseidonion Grand Hotel ανανεώνει τις γαστρονομικές προτάσεις του προσφέροντας μια μεγάλη ποικιλία γεύσεων που θα ικανοποιήσουν και τους πιο απαιτητικούς. Ο σεφ Ηλίας Κιαζόλι σε συνεργασία με τον Θωμά Πατήλα και Χρήστο Μουσιάρη θα δημιουργήσουν ξεχωριστά μενού με βάση τη μεσογειακή κουζίνα. Το μενού θα περιλαμβάνει αγνά υλικά από το Bostani, τη βιολογική φάρμα του ξενοδοχείου.

On the Verandah: Wine pairing με εκλεκτές γεύσεις

Στο εστιατόριο Οn the Verandah, o σεφ θα καλωσορίζει τους επισκέπτες με εκλεκτές γευστικές επιλογές. Το «Chefs’ Choices Menu» είναι ένα μενού βασισμένο στις προσωπικές επιλογές του σεφ. Το μενού θα έχουμε την ευκαιρία να το απολαύσουμε με ένα ξεχωριστό wine pairing με ετικέτες του εγχώριου και διεθνούς αμπελώνα.

Τα πιάτα που ξεχωρίζουν είναι το Μωσαϊκό Μπακαλιάρου με sour cream ντάσι, αγκινάρα Ιερουσαλήμ και λάδι μυρωδικών, η Σουπιά με beurre blanc τσίρου, άγρια χόρτα και nduja και  Αλμύρα με ντοματίνια, καρπούζι, καρίκι Τήνου, νερό ντομάτας και κραμπλ ψωμιού.

Χαλαρή ατμόσφαιρα με all day menu στο Library Brasserie και cocktails στο Palms the Bar

Γαστρονομικό ραντεβού στο Poseidonion Grand Hotel - itravellin.gr

Για όσους προτιμούν κάτι πιο χαλαρό, όπως ένα γευστικό all day menu με θέα, τότε η Library Brasserie αποτελεί την ιδανική επιλογή. Για δροσιστικά cocktails και bites ο δρόμος οδηγεί στο Palms the Bar, ενώ πιάτα του Ηλία Κιαζόλι και της ομάδας του μπορούμε να δοκιμάσουμε και στο εστιατόριο του Paradise Beach Club με την απόλυτη καλοκαιρινή αύρα των Σπετσών.

Comments